background img
banner
banner

Δύο μετάλλια από τις ΜΩΒ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΙΓΙΟΥ στο Cheer Escape Competition 2020

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, έχει προσαρμοστεί πλήρως στις συνθήκες που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας και διοργάνωσε το Cheer Escape Competition 2020.
Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, έλαβαν μέρος 142 αθλήτριες, ανάμεσα τους και η ΜΑΡΔΑ ΒΑΛΕΡΙΑ, ΛΑΓΑΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΠΟΥΝΑ ΕΒΕΛΙΝΑ, ΦΛΩΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΛΩΛΗ ΝΕΦΕΛΗ, ΝΤΑΟΥΣΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΧΡΙΣΤΙΔΗ ΘΩΜΑΙΣ, ΛΩΛΗ ΜΑΡΙΛΗ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ οι οποιες κλήθηκαν να χορογραφήσουν ένα συγκεκριμένο τραγούδι που έχει οριστεί από την Ομοσπονδία και να διαγωνιστούν στην κατηγορία Freestyle Pom Solo.

Τα βίντεο με τις προσπάθειες των υποψηφίων, τα έκριναν εγκεκριμένοι Έλληνες κριτές από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Δύο μετάλλια κέρδισαν η ΜΩΒ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ACCELERATION GYM ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΔΑ ΒΑΛΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ junior a στην 2η θέση και την ΛΑΓΑΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ στην κατηγορία junior a στην 3η θέση. Η προπονήτριά τους ΛΑΤΑΝΗ ΚΑΤΙΑΝΑ δήλωσε πως είναι πάντα υπερήφανη για τις μικρές αθλήτριες της, αλλά αυτή την συγκεκριμένη περίοδο ακόμα περισσότερο διότι παρά το μικρό της ηλικίας τους εκτέλεσαν μόνες τους την χορογραφία με απόλυτη επιτυχία.

“Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα όλο αυτόκαι να γυρίσουμε όλοι στην καθημερινότητα μας”, δήλωσε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr