background img
banner
banner

Επαναλειτουργούν ανοικτοί αθλητικοί χώροι

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ – ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 18/5/2020 θα ανοίξουν τα στάδια του Παμπελοποννησιακού και του Λαδόπουλου τα οποία θα λειτουργήσουν με βάση το κεντρικό μοντέλο σταδιακής επανεκκίνησης του αγωνιστικού αθλητισμού και επαναλειτουργίας των ανοικτών αθλητικών χώρων.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού σε συνεργασία με τις Διοικούσες Επιτροπές των ανωτέρω δημοτικών αθλητικών δομών της πόλης, έχει διασφαλίσει την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων άθλησης της αρμόδιας επιστημονικής επιτροπής του Υπουργείου Αθλητισμού.

Το πρόγραμμα λειτουργίας των σταδίων θα διαμορφωθεί μετά από συνεννόηση με τα ωφελούμενα αθλητικά Σωματεία.

Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του προγράμματος καλούνται σε σύσκεψη όλα τα σωματεία στίβου της πόλης την Παρασκευή 15/5/2020 στις 6.30μμ στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Τα ωφελούμενα σωματεία όλων των άλλων ολυμπιακών αθλημάτων, που προβλέπει η β’ φάση από το σχετικό του Υπουργείου Αθλητισμού, μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (Α’ όροφος, σκεπαστή εξέδρα) ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2610 642 229 για το μεν Παμπελοποννησιακό Στάδιο με τον κ. Βασίλη Ζώτο, για το δε στάδιο Λαδόπουλου με τον κ. Κώστα Κούτρα.

Τα μέλη της Προολυμπιακής ομάδας στίβου, μετά από συνεννόηση με τον ΣΕΓΑΣ, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους από σήμερα Τετάρτη 13/5/2020 προκειμένου να μην χάσουν άλλο πολύτιμο χρόνο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr