background img
banner
banner

Ζητούν καλλωπισμό στον πρώην ΧΑΔΑ κάτω από το Νοσοκομείο

ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Μπορεί η αποκατάσταση του πρώην Χ.Α.Δ.Α. (Χώρος Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων) στη θέση «Μπούφου Λαγκάδα», κάτω από το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου να έχει αποκατασταθεί εδώ και χρόνια, οι κάτοικοι ωστόσο διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Αναφέρουν δε πως τα χόρτα έχουν ξεπεράσει το ενάμιση μέτρο και φοβούνται για την πρόκληση πυρκαγιάς αλλά και την ύπαρξη φιδιών…

Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος αποκαταστάθηκε από ιδιωτική εταιρεία κατόπιν ανάθεσης του δήμου Αιγιαλείας, με προϋπολογισμό μελέτης 384.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων 2007-2013. Εκείνο ωστόσο που επισημαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι ότι θα έπρεπε να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις και για τον καλλωπισμό του χώρου, με πράσινο, παγκάκια και παιδική χαρά, δεδομένου ότι βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή.

Ερωτηθείσα σχετικά από το protionline.gr η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, είπε πως έχει προγραμματιστεί να κοπεί το χόρτο τις επόμενες ημέρες καθώς οι εργασίες αυτές ξεκινούν από μέρα σε μέρα. Ανέφερε ωστόσο πως για το σημείο αυτό δεν προβλεπόταν κάποια άλλη παρέμβαση και ότι το έργο παραδόθηκε με βάση τη μελέτη που είχε εκπονηθεί, τονίζοντας πως βρίσκεται στην αναζήτηση χρηματοδοτικών εργαλείων ώστε να σημειωθούν περαιτέρω παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr