background img
banner
banner

Η άνοδος του Παναιγιάλειου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία

ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Έστω και χωρίς το πλήρωμα του αγωνιστικού χρόνου, ο Παναιγιάλειος υπερίσχυσε σε εικόνα και αριθμούς, περαμένοντας σε πλήρη ετοιμότητα και αγωνιστική ανάταση, ώστε να εξακολουθήσει να διατηρεί τα σκήπτρα και στα παιχνίδια play off.

Παιχνίδια που ποτέ δεν έγιναν, για να αποδοθεί δικαιοσύνη από την Ομοσπονδία και την ΕΠΣ Αχαΐας, βραβεύοντας το πραγματικά καλύτερο σωματείο του νομού μας. Στους πρωταγωνιστές της επιτυχίας, πέρα από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές που ευχαριστούν τους φιλάθλους για την συμπαράστασή τους, συμπληρώνουν το «πάνθεον» της επιτυχίας. Ικανοποιημένοι οι «μελανόλευκοι» για την επίτευξη της ανόδου, άλλοι πλήρεις εμπειριών και άλλοι συλλέγοντας εμπειρίες, εκφράζουν στo protionline.gr τις προσωπικές τους απόψεις στα τρία βασικά ερωτήματα που τέθηκαν:

1. Ποιες οι εντυπώσεις από την σεζόν πρωταθλητισμού που παρήλθε;
2. Τι ήταν αυτό που έδωσε την άνοδο στον Παναιγιάλειο;
3. Θα ήθελες να ντυθείς στα «μελανόλευκα» και για το ερχόμενο πρωτάθλημα;

Χρήστος Οικονόμου: «Με ετοιμότητα στην πίεση του πρωταθλητισμού»

1. Οφείλω να ομολογήσω ότι ο πρωταθλητισμός για εμένα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, καθώς και πέρυσι αγωνιζόμουν σε ομάδα που στόχευε στην κορυφή και με την οποία κατέκτησα εν τέλει το πρωτάθλημα. Η πίεση ωστόσο είναι πάντοτε αρκετή όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό, καθώς ήδη από την προετοιμασία του καλοκαιριού ο πήχης είναι ψηλά και οφείλεις από την πρώτη στιγμή να ανταποκριθείς.

2. Είχαμε ένα καλό σύνολο παικτών, οι οποίο είναι αξιόλογοι ενώ αρκετοί έχουν εμπειρίες τόσο στο δικό μας πρωτάθλημα, όσο και στις εθνικές κατηγορίες, γεγονός που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο επίπεδο αυτό. Παράλληλα, ο Παναιγιάλειος είναι μία ομάδα που παραδοσιακά έχει τον κόσμο στο πλευρό της και αυτό συνέβη και φέτος. Ήταν όλοι κοντά μας και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια και είναι προφανές ότι αυτό δημιουργεί κίνητρο στον ποδοσφαιριστή, ενώ και η διοίκηση από τη δική της πλευρά ήταν παρούσα δίπλα μας. Κίνητρο αποτελεί φυσικά και η ίδια η Ιστορία. Όταν φοράς τη φανέλα του Παναιγιαλείου γνωρίζεις ότι έχεις καθήκον να βοηθήσεις την ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει. Αυτό κάναμε κι εμείς.

3. Η φανέλα του Παναιγιαλείου αποτελεί μεγάλο παράσημο για την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή του επιπέδου μας. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με ιστορία, που είναι δεδομένο ότι θα θέσει και τη νέα σεζόν υψηλούς στόχους, κάτι που προφανώς μου ταιριάζει. Ωστόσο, είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, αυτήν τη στιγμή προέχει η υγεία όλων. Όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την πανδημία και μπούμε σε μία διαδικασία επιστροφής στα γήπεδα, θα έρθω σε επαφή με τους διοικούντες ώστε να συζητήσουμε να δούμε αν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτά που και οι δύο πλευρές θέλουν. Για ένα παιδί που μεγάλωσε στις ακαδημίες του Παναιγιαλείου και παρακολουθούσε από πιτσιρίκι όλα τα παιχνίδια, το να παίζει τώρα εδώ αποτελεί την υλοποίηση του παιδικού του ονείρου και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Μιλάμε για μία ομάδα με ένδοξη ιστορία και είναι φυσικό να επιθυμώ να παραμείνω σε αυτήν.

Παναγιώτης Σταθακόπουλος: «Αποτέλεσα μέλος μιας σπουδαίας εμπειρίας»

1. Βιώνοντας για πρώτη φορά σεζόν πρωταθλητισμού, σε συνδυασμό με την εξαιρετική συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό team και την διοίκηση ήταν μια πρωτόγνωρη αλλά άκρως θετικότατη εμπειρία και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος και χαρούμενος που υπήρξα μέρος αυτής.

2. Η συνταγή της επιτυχίας φέτος της ομάδας μας, κατά τη γνώμη μου, ήταν συνδυασμός παραγόντων. Η παρουσία έμπειρων ποδοσφαιριστών, οι νέοι με όρεξη και υψηλές φιλοδοξίες υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές των εμπειρότερων, το εξαιρετικό κλίμα στους κόλπους της ομάδας από την αρχή έως το τέλος της σεζόν χωρίς να δημιουργηθεί ποτέ κάποιο θέμα, η σωστή διαχείριση του ρόστερ από τους προπονητές παίρνοντας το καλύτερο από τον κάθε παίκτη, η διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας παρέχοντας μας τα πάντα και τέλος η στήριξη του κόσμου της πόλης μας, ήταν όλα αυτά που οδήγησαν την ομάδα μας στην άνοδο.

3. Φυσικά, είμαι δεμένος με την ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που υπήρξα μέρος της και βρέθηκα σε ένα περιβάλλον με τόσο ευχάριστους ανθρώπους, οι οποίοι με συμβούλευαν και ήταν εκεί στις εύκολες και δύσκολες στιγμές. Οπότε ναι, θα επιθυμούσα να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τα μελανόλευκα. Εξάλλου ο Παναιγιάλειος είναι μέσα στην καρδιά μου και όπου με οδηγήσει η ζωή, θα είναι πάντα στη σκέψη μου.

Βασίλης Μπούνας: «Είχαμε διάρκεια με σοβαρή και επαγγελματική δουλειά»

1. Μετά από πολλά χρόνια ο Παναιγιάλειος γύρισε στο τοπικό πρωτάθλημα της Αχαΐας. Ένα πρωτάθλημα θα έλεγα αρκετά ανταγωνιστικό με καλές ομάδες, μεγάλο σε διάρκεια, αν και με την φετινή κατάσταση του κορονοϊού δεν ολοκληρώθηκε. Πάντως κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπήρχε ένας όμιλος ώστε να κοντράρονται όλες οι ομάδες μεταξύ τους και το πρωτάθλημα θα ήταν άκρως ανταγωνιστικό. Η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν δημιουργώντας ένα αξιόλογο σύνολο με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, με ένα μείγμα εμπειρίας και ταλαντούχων νέων παιδιών που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και την διοίκηση που είναι δίπλα μας σε ότι και να χρειαστούμε…

2. Η κάθε ομάδα έχει την δικιά της ιστορία και αξίζει τον σεβασμό όλων χωρίς να μειώσω κανέναν και καμία ομάδα, ο Παναιγιάλειος έχει τεράστια ιστορία και μια πολύ βαριά φανέλα και το απέδειξε μέσα στο γήπεδο. Δεν άφησε περιθώρια στις υπόλοιπες ομάδες, αν και δεν έγινε η διαδικασία των μπαράζ ώστε να αναμετρηθούμε με τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν στόχο την άνοδο …η σοβαρή και επαγγελματική δουλειά που γίνεται μαζί με την διάρκεια που είχε η ομάδα, την κράτησαν στην πρώτη θέση από την πρώτη μέρα του πρωταθλήματος…

3. Όσο για το αν θέλω να συνεχίσω στα μελανόλευκα δεν θέλει και ερώτημα. Όπως θεώρησα χρέος μου να βοηθήσω την καινούργια αρχή της ομάδας και το restart της, εννοείται ότι περιμένω με ανυπομονησία την νέα χρόνια στην Γ΄ Εθνική και να ξαναμπώ μέσα στο γήπεδο με την φανέλα την ομάδας μας, μαζί με τους συμπαίκτες μου. Με αυτή την κατάσταση που έχουμε σταματήσει τόσους μήνες, μου έχουν λείψει τα αποδυτήρια οι συμπαίκτες μου τα παιχνίδια το γήπεδο όλα.
Οπότε μακάρι να έχουμε υγεία και να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο του Αιγίου που ήταν δίπλα μας παρόλο που ήταν …στενάχωρη η διαδικασία του τοπικού …παρόλα αυτά ήταν παντού και πάντα δίπλα μας…

Κωνσταντίνος Αποστολής: «Έμαθα πολλά, είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου»

1. Η σεζόν που πέρασε ήταν εξαιρετική σε πολλούς τομείς. Ήμασταν ενωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και αντιμετωπίσαμε μαζί κάθε δυσκολία που μας προέκυψε. Ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό μας από την αρχή του πρωταθλήματος και πραγματοποιήσαμε τον στόχο μας έστω και υπό αυτές τις συνθήκες. Είμαι περήφανος για την φετινή μας πορεία καθώς και για όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου από τους οποίους έμαθα πάρα πολλά που σίγουρα θα με βοηθήσουν για το μέλλον μου, ως άνθρωπο, αλλά και ως ποδοσφαιριστή.

2. Το καλό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια και λειτουργούσαμε σαν μια οικογένεια σε συνδυασμό με σκληρή δουλειά, πολύ υπομονή και επιμονή και δίνοντας ο κάθε παίχτης το 110% για την επίτευξη του στόχου της ομάδας μας, ήταν κατά την γνώμη μου οι κύριοι παράγοντες που μας ώθησαν στην άνοδο για την Γ εθνική.

3. Πιστεύω είναι το όνειρο κάθε παίχτη να αγωνιστεί με την ομάδα της πόλης του στις Εθνικές κατηγορίες και θα ήταν τιμή μου να φορέσω τα μελανόλευκα και του χρόνου στις κατηγορίες που αξίζει να βρίσκεται η ομάδα μας.

Βασίλης Χριστόπουλος: «Επαγγελματίες σε τοπικό επίπεδο»

1. Η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα ήταν εξαιρετική. Οι εντυπώσεις μου έχουν μόνο θετικό πρόσημο, καθώς παρόλο που η ομάδα αγωνιζόταν σε τοπικό επίπεδο, η νοοτροπία όλων ήταν σε επαγγελματικά επίπεδα με καθημερινή δουλειά ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και στην πίεση του πρωταθλητισμού.

2. Θεωρώ πέρα από το ταλέντο και την ποιότητα που είχε η ομάδα σαν ρόστερ, μεγάλο κλειδί ήταν το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια μεταξύ παικτών και προπονητών. Θεωρώ ότι ήμασταν μία οικογένεια και όλοι σημαντικοί από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο και από τον παίκτη που έπαιξε τα λιγότερα λεπτά έως τον παίκτη που έπαιξε τα περισσότερα λεπτά.

3. Αν και είναι πολύ νωρίς, λόγω της κατάστασης που επικρατεί και κάνεις δε ξέρει τι μέλει γενέσθαι, η προτεραιότητα μου είναι να μείνω στην ομάδα.

Γιώργος Μπακατσέλος «Άψογη συνεργασία για το αποτέλεσμα»

1. Γενικά τόσο για τον Παναιγιάλειο όσο και για εμένα θεωρώ ότι ήταν μία πολύ καλή και πετυχημένη χρονιά, Καταφέραμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν.

2. Αυτό που έδωσε την άνοδο στον Παναιγιάλειο πιστεύω ότι ήταν η σκληρή, ομαδική δουλειά και συνεργασία που είχαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση. Το πόσο γρήγορα δεθήκαμε μεταξύ μας και γίναμε κάτι παραπάνω από ομάδα (οικογένεια).

3. Τέλος θα ήταν τιμή μου να ντυθώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα μελανόλευκα και να μπορέσω να βοηθήσω την ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ να πάει ακόμα πιο ψηλά εκεί που της αρμόζει.

Νίκος Καφεντζής «Το εξαιρετικό κλίμα έφερε τον στόχο»

Ήταν μια δύσκολη σεζόν για την ομάδα γιατί είχαν προέλθει δυο σερί υποβιβασμοί. Όμως μέσα από τις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, αυτό που πιστεύω κυρίως πως έδωσε την άνοδο ήταν το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε σε όλη την ομάδα και φυσικά θέλω μείνω στην ομάδα και του χρόνου!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr