background img
banner
banner

Η Αιγιώτισσα Βασιλική Καλλιμάνη στην ταινία του Οικονομίδη – Ποιος είναι ο ρόλος της – ΒΙΝΤΕΟ

Στην νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη πρωταγωνιστεί η Αιγιώτισσα επιχειρηματίας Βασιλική  Καλλιμάνη, της γνωστής εταιρείας θαλασσινών. Αποφάσισε να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό, ακολουθώντας αυτή τη φορά τα βήματα της κόρης της Μαρίας Καλλιμάνη, η οποία διαπρέπει ως μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Μετά την θριαμβευτική της έξοδό της τον περασμένο Μάρτιο, που διακόπηκε απότομα λόγω της επιβολής των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η ταινία “Η Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς” του Γιάννη Οικονομίδη όπως ανακοινώθηκε, ξαναβρίσκει το κοινό της κάτω από το φως των αστεριών αυτή τη φορά και με ασφάλεια.

Η νέα ταινία του Κύπριου στην καταγωγή σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη δημιουργού του «Σπιρτόκουτου» και άλλων τολμηρών, κοινωνικών φιλμ, θα παίζεται όλο το καλοκαίρι στα θερινά σινεμά της Αθήνας και της επαρχίας (αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο που ετοιμάζεται να ανοίξει μετά τα μέσα Ιουνίου), σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας που έχει θεσπίσει η πολιτεία.

Τη διανομή της ταινίας σε όλη την Ελλάδα έχει αναλάβει η εταιρεία Tulip Entertainment AE. O Γιάννης Οικονομίδης και οι συνεργάτες του όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ανυπομονούν να υποδεχθούν το κοινό της ταινίας που δεν πρόλαβε να την παρακολουθήσει τον Μάρτιο, αρχικά λόγω της κοσμοσυρροής που σημειώθηκε την πρώτη εβδομάδα προβολής της και στη συνέχεια λόγω του lockdown.

Ποιος είναι ο ρόλος που υποδύεται

Στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη “H μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς”, οι βασικές φιγούρες της ιστορίας είναι οι μανάδες των δύο αντρών, η κυρία Φωτεινή (Βασιλική Καλλιμάνη), η μάνα του Ηρακλή, και η μάνα του Μάνου του Ζαφειρόπουλου, του κυνηγημένου εραστή (Βασίλης Μπισμπίκης), η Αλίκη (Σοφία Κουνιά).

Η υπόθεση είναι η εξής. Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Τσορτέκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος και Βαγγέλης Μουρίκης και πολλοί ερασιτέχνες ηθοποιοί.

arxiki


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr