background img
banner
banner

Η Ακράτα παραμένει στη Γ΄ Εθνική!

Στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, με πρωτοβουλία της Παναχαϊκής και μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Το υπόμνημα που έχει τις υπογραφές όλων των ομάδων που συμμετείχαν εστάλη την Παρασκευή (8/5) στην ΕΟΚ και αναμένεται να γίνει πράξη από την ομοσπονδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα προστεθούν δύο ακόμη όμιλοι στην κατηγορία (από ένας σε βορρά και νότο) ενώ από την Α1 ΕΣΚΑ-Η θα ανέβουν και η Σφήκα Αμαλιάδας και ο Αίολος Αγυιάς. Αυτό σημαίνει ότι η Ακράτα παραμένει στη Γ΄ Εθνική ενώ ο πρώτος όμιλος δεν θα έχει ομάδες από Αθήνα αλλά μόνο από την Πελοπόννησο.

Με την βαθμολογία να είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη, και το Ληξούρι να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά και κάποιες ομάδες να έχουν περισσότερα μεταξύ τους παιχνίδια, αποφασίστηκε να προταθεί η άνοδος των τεσσάρων πρώτων ομάδων (Π.Φάληρο, Ηλυσιακός, ΚΑΟ Κορίνθου και ΝΕΟΛ), καθώς αν το Ληξούρι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, και αν πάρει τον πόντο της ήττας στο παιχνίδι με την Αχαγιά 82, θα φτάσει και αυτό στους 32 βαθμούς, και βάση ισοβαθμίας θα περάσει στην 2η θέση, σε τετραπλή ισοβαθμία στους 32 βαθμούς.

Οι ομάδες που θα συγκροτήσουν τον όμιλο είναι: Ακράτα, Αχαγιά, Παναχαϊκή, Γλαύκος, Σφήκα, Αίολος, Ερμιόνη, ΣΔΥ Τρίπολης, Λέχαιο, Καλαμάτα, Άγιοι Θεόδωροι, ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ Κυπαρισσίας. Με τη νέα μορφή περιορίζονται τα έξοδα μετακίνησης των ομάδων ενώ αυξάνονται και οι πιθανότητες να ανέβει στη Β΄ Εθνική ομάδα της ΕΣΚΑ-Η, λόγω της απουσίας αθηναϊκών ομάδων. Για να μη πούμε πως είναι σχεδόν σίγουρο…


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr