background img
banner
banner

Η Αστυνομία ανακυκλώνει!

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της Ελληνικής Αστυνομίας» επεκτάθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και την υποστήριξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Τα έσοδα από την εφαρμογή του προγράμματος πιστώνονται αποκλειστικά στο «Λογαριασμό Αρωγής ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος». Προβλέπει την τοποθέτηση ειδικών κάδων για την ανακύκλωση πλαστικών και μεταλλικών συσκευασιών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και την υποστήριξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Τα έσοδα από την εφαρμογή του προγράμματος πιστώνονται αποκλειστικά στο «Λογαριασμό Αρωγής ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του πολιτικού προσωπικού, των Συνοριακών Φυλάκων και των Ειδικών Φρουρών».

Συγκεκριμένα, από (30-4-2020) έχουν τοποθετηθεί συνολικά (53) ειδικοί κάδοι για την ανακύκλωση πλαστικών και μεταλλικών συσκευασιών, σε όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα στην Αχαΐα, στην Ηλεία, στην Αιτωλία και στην Ακαρνανία.

Με την υλοποίηση του προγράμματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης και τη συλλογή των προαναφερόμενων ανακυκλώσιμων συσκευασιών, ενισχύεται η οικολογική συνείδηση και επιπλέον, μέσω των εσόδων (ανταποδοτικό όφελος), ενισχύονται τα ορφανά τέκνα του προσωπικού.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr