background img
banner
banner

Καθαρισμός του κοιμητηρίου από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας

ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΕΙΧΑΝ… ΖΩΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ – ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ

Όχι μόνο παρεμβαίνει, λαμβάνει αποφάσεις και ασκεί πιέσεις για τα θέματα της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, ο πρόεδρός της Γιώργος Γκιώνης αναλαμβάνει ο ίδιος έργο δίνοντας ουσιαστικές λύσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο καθαρισμός από χόρτα του δημοτικού κοιμητηρίου Αιγίου που ξεκίνησε την Τετάρτη 6/5.
Το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος γίνεται αποδέκτης παραπόνων επισκεπτών του κοιμητηρίου καθώς τα μνήματα έχουν… ζωθεί από χόρτα και οι διάδρομοι σε κάποια σημεία έχουν γίνει απροσπέλαστοι.

Η νέα εργολαβία μόλις ξεκίνησε και ο ανάδοχος δεν έχει τον εξοπλισμό και τη δυνατότητα καθαρισμού γι’ αυτό ο κ. Γκιώνης ανέλαβε μόνος του δράση. Σκοπός του, όπως μετέφερε στo protionline.gr που τον συνάντησε επί τω έργω, είναι να καθαρίσει το κοιμητήριο καθώς ήταν επικίνδυνο ακόμη και για την εμφάνιση φιδιών με όλη αυτή τη βλάστηση.

Στόχος η διαμόρφωση χώρου υποδοχής

Δεν είναι άλλωστε αυτή η πρώτη παρέμβαση του κ. Γκιώνη στο νεκροταφείο. Πριν από λίγο καιρό είχε μεριμνήσει για τα οστεοφυλάκια ενώ ο ίδιος σκοπεύει να προχωρήσει σε αξιοποίηση του κλειστού χώρου που βρίσκεται στην είσοδο του 1ου κοιμητηρίου ώστε να διαμορφωθεί σε χώρο υποδοχής, ενώ εξέφρασε το αίτημα προς την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, εισπράττοντας θετική βούληση, για να αποκατασταθούν τα παγκάκια που βρίσκονται στην είσοδο. ΄΄Είναι ένας χώρος που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να φροντίζουμε όσο μπορούμε΄΄, τόνισε ο πρόεδρος που καλεί όσους έχουν μνήματα στα οποία υπάρχουν χόρτα, να τα καθαρίσουν.

Τέλος, με δική του μέριμνα πρόκειται να ενισχυθεί το κάγκελο που βρίσκεται στον παράλληλο δρόμο του νεκροταφείου το οποίο βρίσκεται στο πλάι της σκάλας που ενώνει τους δύο δρόμους.
Το κάγκελο αυτό ως τώρα είναι κατεστραμμένο και δεν εξυπηρετεί τους ηλικιωμένους που θέλουν στήριγμα για να χρησιμοποιήσουν τη σκάλα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr