background img
banner
banner

«Καραμπόλα» με σοβαρούς τραυματισμούς στην οδό Στράβωνος

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Ι.Χ. ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαΐου επί της οδού Στράβωνος, στο ύψος του Παγοποιείου, στο Αίγιο. Επρόκειτο ουσιαστικά για… καραμπόλα με δύο μοτοσικλέτες και ένα Ι.Χ. που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ενός επιβαίνοντος της μίας μηχανής και τον τραυματισμού του οδηγού της άλλης.

Η πρόσκρουση συνέβη όταν η 35χρονη οδηγός του Ι.Χ., στο οποίο επέβαινε με τα δύο παιδιά της, που ήταν σταθμευμένη έξω από το μίνι μάρκετ, ξεκίνησε και κινήθηκε με κατεύθυνση να στρίψει στον ανηφορικό δρόμο που βρίσκεται απέναντι. Ο 25χρονος οδηγός της μηχανής που ερχόταν από την πλατεία Δεξαμενής προσέκρουσε πλάγια στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και εκτινάχθηκε, ενώ αυτομάτως συγκρούστηκε μαζί του και η μηχανή που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός της πρώτης μηχανής να υποστεί τραύματα σοβαρής μορφής και να φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και ο οδηγός της δεύτερης από την πτώση, άνδρας 50 ετών, να σπάσει το πόδι του. Κανείς από τους δύο δεν φορούσε προστατευτικό κράνος Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η αστυνομία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr