background img
banner
banner

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΧΑΪΑΣ: Διαδικτυακή ομιλία μέσα από τη πλατφόρμα της ΔΗΚΕΠΑ το Σάββατο

Τον τελευταίο καιρό το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» έχει αναπτύξει μια ωραία συνεργασία με το Δήμο Αιγιαλείας και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας υλοποιήθηκαν 3 θεματικές εκδηλώσεις μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα https://dikepaigialeias.gr/ekpaideuomaste-spiti/ για τις οποίες έλαβε πολύ θετική ανατροφοδότηση από έναν σημαντικό αριθμό συμπολιτών που τις παρακολούθησαν.

Σε αυτό το πλαίσιο επανέρχεται με την υλοποίηση μιας ακόμα ομιλίας με θέμα: «Το ταξίδι των μακροχρόνιων συντροφικών σχέσεων» από την κ. Σταύρου Θωμαΐς, Κοινωνική Λειτουργό, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις, το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 στις 20:00.

Άντρες και γυναίκες ξεκινάμε τις συντροφικές μας σχέσεις με μια προϊστορία και ταυτόχρονα αρχίζουμε να γράφουμε την δική μας «ιστορία» ως ζευγάρι. Π
οια είναι τα ορόσημα σε μια μακροχρόνια συντροφική σχέση; Πως μας αλλάζουν αλλά και τι θα διευκόλυνε να κάνουμε; Τι μάθαμε από τις προηγούμενες γενιές και τι καινούριο καλούμαστε να διαμορφώσουμε;

Σύνδεσμος για να μπείτε: https://webinars.intermediakt.org/b/nkw-ffh-hth. Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά και από την σελίδα της ΔΗΚΕΠΑ https://www.facebook.com/DimotikiKoinofelisEpixeirisiAigialeias/?epa=SEARCH_BOX.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr