background img
banner
banner

Μάκης Λελούδας: «Είμαστε το φαβορί δίκαια ήρθε η άνοδος

Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Η Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Από το πόστο της επιτυχημένης φετινής τεχνικής ηγεσίας του Παναιγιάλειου, ο Μάκης Λελούδας καταθέτει τις δικές του απόψεις, για θέματα όπως η άνοδος και η κακοπροαίρετη «γλώσσα» κάποιων που υποβαθμίζουν στα «χαρτιά» τον πρωταθλητή Παναιγιάλειο.

Επίσης για την σύσταση του νέου ομίλου, τη δικαίωση της τεχνικής ηγεσίας και τις βάσεις που έχουν τεθεί στην ομάδα, ο προπονητής του Παναιγιάλειου απαντά στις ερωτήσεις του protionline.gr

Άκοπη και χωρίς άγχος η άνοδος. Θα προτιμούσατε να είχε κριθεί μέχρι τέλους στα γήπεδα;

«Όπως θα είχατε παρατηρήσει, η ομάδα μας είχε παρουσιάσει στο γήπεδο την καλύτερή της εικόνα πριν τους αγώνες play off για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Οι …κορονοσυνθήκες διέκοψαν την αγωνιστική δράση στα καλύτερά μας.

Είχαμε διαφορά φανταστεί και θα προτιμούσαμε όλοι μαζί σαν ομάδα και τους πιστούς φιλάθλους στο πλευρό μας, να κερδίζαμε την άνοδο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Κι αν αποφύγαμε ένα ελάχιστο ποσοστό αποτυχίας, εισπράξαμε αυτό που δίκαια μας αναλογούσε.»

Τι θα απαντούσατε σ’ αυτούς που με δόση ειρωνείας χαρακτηρίζουν τον Παναιγιάλειο πρωταθλητή στα χαρτιά;

«Τη δική μας απάντηση την είχαμε δώσει ανελλιπώς από την αρχή του πρωταθλήματος, ξεχωρίζοντας με διαφορά απέναντι στους αντιπάλους. Μάλιστα οι ίδιοι οι αντίπαλοι ήσαν αυτοί που από καιρό μας έχριζαν φαβορί. Τώρα έχουν τους δικούς τους λόγους, να θέλουν την διεξαγωγή των μπαράζ, κάτι που άλλωστε συμβαδίζει και με τις δικές μας …εγωιστικές επιθυμίες.»

Μπορεί ο Παναιγιάλειος να είναι μοναδικός εκπρόσωπος στην Γ΄ Εθνική, αφού ακόμα δεν έχει κριθεί η παραμονή των Διαγόρα και Θύελλα Π., καθώς και η άνοδος της Αχαϊκής. Ποια η δική σας προτίμηση για τις εξελίξεις αυτές;

«Αν αυτό θα μπορούσε να εξαρτηθεί από μας, θα λέγαμε ναι σε έναν όμιλο με γειτονικά ντέρμπι. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος μαζί με όλα τα παιδιά αποδείξαμε ότι μας αρέσουν τα δύσκολα. Παίξαμε στα ντέρμπι καλύτερο ποδόσφαιρο, προσφέροντας θέαμα και τους απαραίτητους βαθμούς, που μας έδωσαν το προνόμιο της ανόδου.

Σαν ποδοσφαιριστής διαθέτω πολύ καλές αναμνήσεις σαν αντίπαλος της Αχαϊκής, γιατί να μην τις εμπλουτίσω και σαν προπονητής. Πιστεύω πως οι Αχαιοί αντίπαλοι εκτός από πρόσβαση, θα πρόσφεραν και μεγαλύτερο κίνητρο στους διψασμένους για επιτυχίες φιλάθλους μας.»

Μάκης Λελούδας, Αλέξης Σπυρόπουλος

Πείτε μας για τον δικό σας ρόλο στην άνοδο του Παναιγιάλειου, πως αισθάνεστε, τι θα ευχόσαστε για τη συνέχεια;

«Από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας, πράξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε την δουλειά μας. Αυτό είναι μια αλήθεια που θα επαναλαμβάναμε σε οποιαδήποτε άλλη κατάληξη της ομάδας στο πρωτάθλημα. Πλέον η ικανοποίηση της δικαίωσης είναι μεγάλη, εφ’ όσον υλοποιήθηκε ο αρχικός στόχος του πρωταθλητισμού, που είχε τεθεί εξ’ αρχής.

Σαν ευχή θα δεν μπορούσα να έχω άλλη, από το να κερδίζει ο Παναιγιάλειος έδαφος και ύψος στις κατηγορίες. Η επιτυχία χρειάζεται δυναμική και ποιότητα σε όλα τα πόστα, ξεκινώντας από τη διοίκηση. Το φετινό ΔΣ διαθέτοντας σταθερότητα, φιλοσοφία σε επιλογές και αποφάσεις, σεβασμό και φερεγγυότητα, είχε το δικό της καθοριστικό ρόλο στην Παναιγιάλεια επιτυχία.»

Πιστεύετε ότι έχουν τεθεί γερές βάσεις για ένα καλύτερο μέλος της ομάδας;

«Δεν αρκεί να το πιστεύουμε μόνο εμείς. Ο φίλαθλος κόσμος αγκάλιασε την προσπάθειά μας, τα νεαρά παιδιά που στελέχωσαν τους έμπειρους ποδοσφαιριστές, χειροκρότησαν την αγωνιστική τους εικόνα, αλλά και τον εξαιρετικό χαρακτήρα που διαθέτουν. Μέσα από αυτή την θετική αξιολόγηση του κοινού, αποδίδεται κουράγιο και επιμονή στα μέλη της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, να διατηρηθούν σε ένα πλαίσιο ποιοτικών επιλογών και αποφάσεων. Ο δρόμος για να επιστρέψει ο Παναιγιάλειος σε δοξασμένες σελίδες είναι μακρύς και δύσκολος. Χρειάζεται προσοχή και ευελιξία, αφού κινήσεις βιαστικές και εντυπωσιασμού, θα μας επαναφέρουν στην οπισθοδρόμηση.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr