background img
banner
banner

Μέσα στη βδομάδα επικυρώνει τη βαθμολογία η ΕΠΣΑ

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Εντός εβδομάδας αναμένεται να συσταθεί το συμβούλιο της ΕΠΣ Αχαΐας, για την επικύρωση της βαθμολογίας, μέσα από την οποία ο Παναιγιάλειος στέφεται πρωταθλητής Α΄ κατηγορίας.
Τα άλλα θέματα μπορούν να περιμένουν, αφού για να δοθεί η άδεια στις Ενώσεις για την τροποποίηση της προκήρυξης, θα πρέπει πρώτα να περάσει η απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, κάτι που αναμένεται να συμβεί στα μέσα του Μάη.

Το άλλο μείζον θέμα είναι τι θα αποφασιστεί σχετικά με την Γ΄ Εθνική. Πόσες θα είναι τελικά οι ομάδες που θα υποβιβαστούν, αν η Ομοσπονδία προχωρήσει σε αναδιάρθρωση. Λαμβάνοντας τα μέχρι τώρα στάνταρ, εκτός από τον πρωταθλητή Παναιγιάλειο, πιθανότητες ανόδου διαθέτει και η Αχαϊκή, αφού αναμένονται απουσίες στις δηλώσεις συμμετοχής.
Για ανάλογη περίπτωση περιμένει στην αναμονή και ο Ατρόμητος, που έχει κινήσει γη και ουρανό θεωρώντας άδικες τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας, αφού δεν του δόθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσει στους αγώνες την πρωτιά και την άνοδο.

Περισσότερες πιθανότητες παραμονής διαθέτουν οι Αχαιοί Θύελλα Π. και Διαγόρας, με την ομάδα των Βραχνεΐκων όμως να παρουσιάζει από τώρα κάποια προβλήματα για να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Σχετικά με την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ, την οποία περιμένουν οι οκτώ πρωταθλητές, περιμένουμε πρώτα τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr