background img
banner
banner

Με επιταγή, δώρα και πολλή αγάπη!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ Ε.Κ.Α.ΜΕ. Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με δώρα αλλά κυρίως με μία… αγκαλιά γεμάτη συναισθήματα, εκπρόσωποι του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας επισκέφθηκαν προχθές το Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου. Ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του Κέντρου, μετά από δυόμιση μήνες και με τους μισούς μαθητές εναλλάξ μέρα παρά μέρα, λόγω της τήρησης των υγειονομικών κανόνων του υπουργείου.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Θόδωρος Στεφανίδης, ΄΄η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά καθώς η πρώτη δεκάδα των εκπαιδευομένων επανήλθε και πάλι στο χώρο τους μετά από τόσο καιρό!΄΄.Από πλευράς Συλλόγου προσφέρθηκαν αυγά δικής τους παραγωγής, πλαστικά καπάκια και φυσικά η επιταγή με τα έσοδα από το αποκριάτικο πάρτι που είχε πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος μόλις δεκαπέντε ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δ.Σ. Χρήματα, τα οποία δεν μπόρεσαν να δοθούν νωρίτερα λόγω του γενικού κλεισίματος όλων των εκπαιδευτικών μονάδων από τις 4 Μαρτίου.

Ευχαριστίες και ευχές

Ο κ. Στεφανίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάμπη Παπαδόπουλο αλλά και τα μέλη του προεδρείου για την πρωτοβουλία, από την πρώτη κιόλας εκδήλωση να στηρίξουν το ΕΚΑΜΕ με ένα συμβολικό ποσό. Ο κ. Παπαδόπουλος από τη μεριά του τόνισε πως πρώτο μέλημα του Εμπορικού είναι τα έσοδα από διοργανώσεις, όταν και όπου είναι εφικτό, να πηγαίνουν εκεί όπου χρειάζονται στήριξη. ΄΄Μια συμβολική κίνηση που πρέπει να κάνουμε όλοι μας ανεξαιρέτως αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι!΄΄, είπε χαρακτηριστικά.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παράδοση της επιταγής και την ευχή και από τις δύο μεριές να ευοδωθούν οι στόχοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. μέσα σε εύλογο διάστημα έτσι ώστε να μπορέσουν οι εκπαιδευόμενοι να βρεθούν στις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου.

Παρών ήταν και το μέλος του Συνδυασμού της Εμπορικής Ενότητας και υποψήφιος για την Ελεγκτική Επιτροπή Αντώνης Αργυρόπουλος που προθυμοποιήθηκε αφιλοκερδώς να αναβαθμίσει την ιστοσελίδα του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Η συνάντηση έκλεισε με την προσδοκία να υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις μέσω των οποίων να μπορέσουν να ενισχυθούν σύλλογοι και φορείς που προσφέρουν κοινωνικό έργο!


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr