background img
banner
banner

Σε απορρόφηση των εργαζομένων των ΚΔΑΠ σε άλλες υπηρεσίες

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ.

Στην αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που προέκυψαν με το ξέσπασμα της πανδημίας, τέθηκαν από τη πρώτη στιγμή οι υπηρεσίες του ΝΠΔΔ Πολιτισμός – Παιδεία – Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία» σε αγαστή συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες του δήμου προς όφελος των δημοτών.

Οι νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν απαιτούσαν τη μετακίνηση προσωπικού (μόνιμοι και συμβασιούχοι) σε άλλα τμήματα του δήμου, ενώ στο τμήμα Πρόνοιας παραχωρήθηκαν οι δομές του 1ου και 2ου Παιδικού Σταθμού για την παρασκευή γευμάτων πολιτών που χρήζουν βοήθειας.

΄΄Με γνώμονα πάντα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους συμπολίτες αλλά και την προστασία των εργαζομένων στις δομές του ΝΠΔΔ, ιδιαίτερα μας απασχόλησε το θέμα των εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του δήμου μας, δεδομένου του ιδιότυπου εργασιακού καθεστώτος μέσω ΕΣΠΑ και το γεγονός ότι οι συμβάσεις τους έχουν τεθεί σε αναστολή΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Νομικού Προσώπου.

΄΄Μετά από συνεχείς επικοινωνίες και του δημάρχου κ. Καλογερόπουλου, φαίνεται ότι θα βρεθεί ο τρόπος να ξεμπλοκάρει η αναστολή των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ υπό την προϋπόθεση να απορροφηθούν σε άλλες υπηρεσίες του δήμου, όπως έχει γίνει με εργαζομένους σε άλλες δομές του δήμου μας΄΄, σημειώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παναγιώτης Ανδριόπουλος ευρισκόμενος εν αναμονή των αποφάσεων ώστε να λυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ζήτημα για τις εργαζόμενες στα ΚΔΑΠ.

Σε αναζήτηση χώρου για τη μεταστέγαση του Δ΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού

Εν τω μεταξύ, σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι λόγω των μέτρων ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού, δεν πρόκειται να λειτουργήσουν φέτος ξανά οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Ωστόσο, από πλευράς Νομικού Προσώπου κινούνται οι διαδικασίες για την λειτουργία τους από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σημειώνεται ότι η διοίκηση του Νομικού Προσώπου βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου που θα στεγάσει τον Δ΄ Δημοτικό Σταθμό ο οποίος λειτουργεί στην περιοχή της Καλλιθέας. Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες δεν έχουν αποδώσει καθώς δεν έχει εντοπιστεί ενδεδειγμένος χώρος γεγονός που στρέφει την διοίκηση σε αναζήτηση και σε άλλες περιοχές του Αιγίου, πλησίον του υπάρχοντος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr