background img
banner
banner

Στήριξη της Δευτεροβάθμιας καθώς σήμερα ξεκίνησαν κανονικά τα Λύκεια αλλά και τα Γυμνάσια

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι σύμφωνα με εγκύκλιο του αρμόδιου υπουργείου, μετακινήθηκαν στις μονάδες της δευτεροβάθμιας 22 εργαζόμενες της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας, δεδομένου ότι εντείνονται οι προσπάθειες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας καθώς από σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου επαναλειτουργούν και τα Γυμνάσια ενώ επανέρχονται και οι μαθητές Α΄ και Β΄ Λυκείου.

Ήδη, ως γνωστόν και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή έχει ολοκληρώσει την προμήθεια των ΜΑΠ ενώ για τους χώρους διδασκαλίας και τις τουαλέτες προβλέπεται η επιμελής απολύμανση των επιφανειών από το προσωπικό καθαριότητας τόσο πριν την έναρξη των μαθημάτων όσο και κατά την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των σχολείων, με αντισηπτικό –απολυμαντικό διάλειμμα.

Για τις τουαλέτες των σχολικών μονάδων η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει φροντίσει να τοποθετηθούν σταθερές συσκευές κρεμοσάπουνου, σταθερές συσκευές χαρτοθήκης και βέβαια οι απαιτούμενες ποσότητες σε κρεμοσάπουνο και χειροπετσέτες οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες του συνόλου των σχολικών μονάδων. Ταυτόχρονα έχει παραδοθεί το σύνολο των ποσοτήτων αντισηπτικών για τα χέρια μέσω δωρεάς από το υπουργείο Παιδείας ενώ στην κεντρική είσοδο κάθε σχολείου με ευθύνη της Σχολικής Επιτροπής τοποθετείται συσκευή τοίχου με αντισηπτικό.

Με την έναρξη των μαθημάτων διατίθενται σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας μάσκες και γάντια μιας χρήσεως, δίδοντας τη δυνατότητα χρήσης τους από μαθητές και εκπαιδευτικούς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr