background img
banner
banner

Στα 400.000 ευρώ τα χρέη του Παναιγιάλειου

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΦΕΚ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Από τότε που είχε εισαχθεί ο Παναιγιάλειος στο ΤΑΠ, άρχισαν να συσσωρεύονται τα χρέη για να φτάσουν κοντά στα 200.000 ευρώ, όταν στο τιμόνι της διοίκησης ήταν ο Χελάκης. Πριν αποχωρήσει από τα διοικητικά του Παναιγιάλειου ο Γιώργος Χελάκης, είχε κάνει μια ρύθμιση με 800 ευρώ το μήνα, η οποία όμως έπαψε να υφίσταται, αφού δεν συνεχίστηκε κατά την περίοδο της προεδρίας των Γιώργου και Γιάννη Παπαπέτρου.

Δεν διορθώθηκε τίποτα με Παπαχριστόπουλο, Σταθάκη, Δημητριάδη και με τις προσαυξήσεις το κονδύλι των χρεών ανήλθε στις 398.000.

Η πίεση των χρεωμένων σωματείων έφερε αποτέλεσμα

Κι αν στον Παναιγιάλειο είναι αυτή τη στιγμή οι ανωτέρω βασανιστικές οικονομικές εκκρεμότητες, υπάρχουν σωματεία που οφείλουν να καταβάλλουν υπερδεκαπλάσια ποσά, για να επιστρέψουν στην δυνατότητα της ασφαλιστικής ενημερότητας. Η πίεση που είχε ξεκινήσει από τις διοικήσεις των σωματείων που κουβαλούσαν στην …πλάτη τους παλιές αμαρτίες, έφερε το ποθούμενο αποτέλεσμα. Ο νόμος του 19/12/2019 απαλλάσσει τα σωματεία από παλιά χρέη, ρίχνοντας τις ευθύνες στα φυσικά πρόσωπα, τα οποία κατά χρονικές περιόδους είχαν αφήσει «τρύπα» σε οικονομικές υποχρεώσεις.

Αισιοδοξία για τις εξελίξεις στον Παναιγιάλειο

Στο ΔΣ του Παναιγιάλειου θέλουν να υποστηρίζουν ότι το θέμα θα είχε ήδη ξεκαθαρίσει, αν δεν καθυστερούσε τις εξελίξεις ο κορωνοϊός. Πλέον αναμένεται η δικαιοσύνη να αφήσει ελεύθερο το πεδίο, επιστρέφοντας τα χρέη σε μηδενική βάση και την πρόσβαση στην ασφαλιστική ενημερότητα.

Η προσωρινή διοίκηση δεν θα είναι υποχρεωμένη να επισκέπτεται το Πρωτοδικείο κάθε 4 μήνες (με την παρούσα κατάσταση είχε πάρει παράταση), ενώ παράλληλα δεν θα προβάλλονται δικαιολογίες από πιθανούς ενδιαφερόμενους διοικητικούς παράγοντες, που επικαλούνται τα υπάρχοντα χρέη ως εμπόδιο για να αναλάβουν διοικητικές ευθύνες.

Θα δοθούν τώρα διοικητικές λύσεις;

Την άνοδο στην Γ΄ Εθνική έχει κερδίσει ο Παναιγιάλειος. Τα σημερινά αθλητικά δεδομένα σε ποια ανώτερη κατηγορία μπορούν να κατατάξουν τον Αιγιώτικο Σύλλογο; Μπορεί να επιβιώσει στην Φουτμπολ Λίγκ; Θα υπάρξει διοίκηση που θα βάλει στόχο την μεγάλη Σούπερ Λίγκα; Ο κορωνοϊός γονάτισε την οικονομία, οι επενδυτές περισσότερο απώλειες έχουν να μετρούν, που περιορίζουν τη διάθεση για ανάληψη διοικητικών πόστων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr