background img
banner
banner

Τα είδη που αφήνονται εκτός Ιματιοθήκης θα απορρίπτονται αμέσως…

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ

Η εικόνα της Κοινωνικής Ιματιοθήκης με δεκάδες σακούλες με ρούχα αφημένες στα σκαλιά έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται, έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια από πολίτες τις τελευταίες ημέρες. Οι εθελόντριες από την πλευρά τους, δεν έχουν επίσημη ενημέρωση για το πότε η Ιματιοθήκη θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό, καλώντας ταυτόχρονα τον κόσμο να κάνει υπομονή και να μην αφήνει ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης εκτός κτιρίου. Να σημειωθεί ότι η Ιματιοθήκη παραμένει κλειστή από τον Μάρτιο που ελήφθησαν τα μέτρα ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού, ενώ μόλις τις τελευταίες ημέρες προμήθευσαν τις εθελόντριες με μάσκες, γάντια και αντισηπτικό. Εκείνο που επισημαίνει στο protionline.gr η υπεύθυνη της Ιματιοθήκης Ντία Παναγοπούλου είναι πως ΄΄η Ιματιοθήκη δέχεται πράγματα τις ημέρες και ώρες που κατά καιρούς ανακοινώνονται και η λειτουργία της δεν αποσκοπεί στο να… ξεφορτωθούν κάποιοι είδη που δεν θέλουν, αλλά στο να ενισχύσει τις ενδεείς οικογένειες της περιοχής΄΄.

Δεν γίνονται δεκτά βρώμικα και φθαρμένα ρούχα

Ερωτηθείσα για όλα αυτά τα είδη που είχαν συγκεντρωθεί εξωτερικά, η κ. Παναγοπούλου είπε πως οι εθελόντριες ενδιαφέρθηκαν και τα έβαλαν μέσα στο κτίριο, ωστόσο παρατήρησε πως περίπου τα μισά από αυτά ήταν για τα σκουπίδια… Όπως είπε, ΄΄έχουμε πει και ξαναλέμε πως τα είδη που θα φέρνουμε στην Ιματιοθήκη πρέπει να είναι καθαρά, χρηστικά και μη φθαρμένα. Σε διαφορετική περίπτωση καλό είναι αυτοί που δεν τα θέλουν να τα πετούν στα σκουπίδια΄΄. ΄΄Μην αφήνετε πράγματα έξω από την Ιματιοθήκη γιατί θα απορρίπτονται κατευθείαν΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη της Ιματιοθήκης.

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως στην παρούσα φάση, οι ανάγκες έχουν να κάνουν κυρίως με πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, νυχτικά, πυτζάμες, ρόμπες, εσώρουχα, κάλτσες, μπλουζάκια κοντομάνικα αντρικά και γυναικεία και φανέλες. Προσοχή όμως, τα είδη αυτά δεν πρέπει να είναι φθαρμένα και πρέπει να προσκομιστούν την ημέρα και την ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr