background img
banner
banner

«ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΙΩΝ»: Η επαγγελματική απολύμανση χαλιών εξαφανίζει κάθε μικρόβιο!

20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Το «νούμερο ένα» μέτρο διατήρησης της υγείας και της προστασίας μας από τη μετάδοση ιών και βακτηρίων είναι η καθαριότητα και η απολύμανση. Η διαδικασία αυτή, τη στιγμή που όλη η ανθρωπότητα αγωνιά για τον κορωνοϊό, είναι τώρα πιο σημαντική από ποτέ. Ο καθαρισμός χαλιών, μοκετών, στρωμάτων, παπλωμάτων και σαλονιών στα χέρια των ειδικών αποκτά άλλη διάσταση.

Η «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΙΩΝ» βρίσκεται… δίπλα μας, έτοιμη να προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες, φροντίζοντας αφενός για την απολύμανση των ειδών που θα της εμπιστευτούμε και αφετέρου για τη διατήρηση και τη ζωντάνια τους!

Το πέλος των χαλιών, τα στρώματα και η επιφάνεια των υφασμάτων επίπλωσης μπορούν να γίνουν εστίες μικροβίων αν δεν διατηρηθούν καθαρά, απειλώντας πολλές φορές την υγεία μας. Η επιλογή του επαγγελματία που θα αναλάβει την φροντίδα των χαλιών μας, πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Η «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΙΩΝ» είναι για περισσότερα από είκοσι χρόνια, η «νούμερο ένα» εταιρεία καθαρισμού και φύλαξης χαλιών στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας. Εξίσου αποτελεσματική είναι και στον καθαρισμό μοκετών, στρωμάτων, παπλωμάτων αλλά και σαλονιών, με καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις, που κάνουν τα αγαπημένα μας είδη να φαίνονται σαν καινούρια. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Μάκης Λελούδας, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Αντιθέτως, ασχολούνται προσωπικά με κάθε είδος που τους εμπιστεύονται οι πελάτες τους, παρέχοντας σωστές και εξειδικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες του. Επιπλέον, η άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο του πελάτη τους, η ασφαλής μεταφορά αλλά και οι λύσεις επιτόπου, αποτελούν μεγάλο πλεονέκτημα της δουλειάς τους. Οι άνθρωποι της Τεχνοκαθαριστικής θα έρθουν στον χώρο μας, θα παραλάβουν τα είδη που επιθυμούμε να τους εμπιστευτούμε και, όχι μόνο θα τα καθαρίσουν και θα τα «ζωντανέψουν» αλλά θα τα διατηρήσουν με ασφάλεια για όσο χρόνο το επιθυμούμε.

Πρωτοπόροι στον καθαρισμό χαλιών

Μέσα στα είκοσι χρόνια λειτουργίας της, η επιχείρηση έχει καταστεί ως η πρώτη στον καθαρισμό στην περιοχή κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Στηρίζεται απόλυτα στην τεχνογνωσία, τη διαρκή ενημέρωση, τον προγραμματισμό αλλά και το μεράκι που επιδεικνύουν στη δουλειά τους οι δύο ιδιοκτήτες.

Αξίζει δε μία φορά να επισκεφθεί κανείς τις εγκαταστάσεις που από το 2005 στεγάζουν την επιχείρηση στην περιοχή Παλαιοκαμάρες, σε έναν πολύ μεγάλο ιδιόκτητο χώρο, εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό, την επεξεργασία και τη διαμόρφωση χαλιών, διαδρόμων και μοκετών. Εκεί θα αντιληφθεί την επαγγελματική προσέγγιση, το ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού και την ξεχωριστή δουλειά που γίνεται για το κάθε είδος. Για παράδειγμα κάθε χαλί υφίσταται διαφορετικό καθαρισμό αν είναι π.χ. χειροποίητο και διαφορετικό αν είναι μηχανής, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η διαδικασία…

Τα χαλιά, πριν το πλύσιμο, τινάζονται έντονα μέσω ειδικού μηχανήματος, ώστε να απαλλαγούν από σκόνη και άλλα σωματίδια. Το αυτόματο πλύσιμο πραγματοποιείται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και επιτυγχάνεται αναζωογόνηση των χρωμάτων, ενώ ο καθαρισμός γίνεται σε βάθος. Παράλληλα, παρέχεται αντισκωριακή προστασία. Το στύψιμο πραγματοποιείται με φυγοκεντρικό μηχάνημα. Κάπως έτσι, αποβάλλεται το 90% του νερού, το χαλί στεγνώνει κι έτσι δεν προκύπτει δυσοσμία και δεν υπάρχει κίνδυνος να βαφτούν τα κρόσσια. Ακολούθως, το στέγνωμα γίνεται σε σκεπασμένο χώρο, με τη βοήθεια του αέρα και μακριά από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Τα χαλιά και οι μοκέτες συσκευάζονται σε ειδικό νάιλον που κλείνει αεροστεγώς και φυλάσσονται σε χώρους απόλυτης ασφάλειας και ιδανικών συνθηκών σταθερής θερμοκρασίας. Ιδιαίτερη προσοχή δίδεται και στην ταξινόμησή τους στο χώρο που φυλάσσονται και ανάλογα με το βάρος και την ευαισθησία τους τοποθετούνται στα ράφια.

Θα πρέπει ακόμη να αναφερθεί ότι η «Τεχνοκαθαριστική» αναλαμβάνει να καθαρίσει τα στρώματα των κρεβατιών μας. Ακόμη, καθαρίζει σε βάθος παπλώματα και κάθε είδος κουβέρτας καθώς και υφάσματα από σαλόνια και καρέκλες. Προσφέροντας, επιτόπιο βιολογικό καθαρισμό σε καναπέδες, πολυθρόνες και καρέκλες με ύφασμα, επιτυγχάνει την αναζωογόνηση χρωμάτων και υφασμάτων. Το αποτέλεσμα είναι να ξαναζωντανέψουν οι υφές και οι μυρωδιές να αντικατασταθούν με αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής απολύμανσης. Επιπλέον, αναλαμβάνει την επιδιόρθωση χαλιών και υφασμάτων που έχουν φθαρεί, κόβει, ρελιάζει και πραγματοποιεί αντικατάσταση σε κρόσια κ.λπ.

Μία επίσκεψη θα μας πείσει!

΄΄Καλούμε όποιον επιθυμεί να μας επισκεφθεί για δει οδίοις όμμασι τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε. Διαθέτουμε τα πιο προηγμένα και σύγχρονα μηχανήματα που υπάρχουν στην αγορά για το καθαρισμό των χαλιών. Πολλές δυνατότητες μας παρέχει η σύγχρονη και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα μας που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες χάρη στον εξειδικευμένο καθαρισμό και τις ειδικές επεξεργασίες που κάνουμε. Επιπλέον, με τα πιστοποιημένα με ISO9001 υλικά που χρησιμοποιούμε, επιτυγχάνουμε κάθε χαλί, μοκέτα και διάδρομος να αποκτούν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής΄΄, σημειώνει στo protionline.gr ο Μάκης Λελούδας.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ΄΄η σωστή απολύμανση του χαλιού ή του παπλώματος που σκεπαζόμαστε, ειδικά στην εποχή του κορωνοϊού, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Από τη μία μας απαλλάσσει από τα μικρόβια και μας δίνει την αίσθηση ότι έχουμε ένα καινούριο προϊόν, από την άλλη έχει να κάνει και με την φροντίδα του που κρίνεται επιβεβλημένη, εφόσον δεν θέλουμε να αγοράζουμε συνεχώς καινούρια. Η συντήρηση μας απαλλάσσει από τα έξοδα της αγοράς νέου, σε μία εποχή που τα χρήματα δεν περισσεύουν σε κανέναν. Με την ειδική επεξεργασία που παρέχουμε, τα χαλιά αποκτούν την αρχική όψη τους΄΄.

Βαρύτητα στη σωστή φύλαξη

Αναφορικά με τη φύλαξή τους αυτή μπορεί να γίνει για όσο επιθυμεί ο πελάτης. Συνήθως, οι άνθρωποι της Τεχνοκαθαριστικής παραλαμβάνουν τα χαλιά την άνοιξη, τα επεξεργάζονται, τα καθαρίζουν και τα φυλάσσουν σε χώρους με ειδικά ράφια, μακριά από υγρασία και άλλους κινδύνους. Μάλιστα, η ταξινόμηση στα ράφια γίνεται με βάση το βάρος και την ευαισθησία του κάθε χαλιού έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της φύλαξής τους΄΄. αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα είδη που της εμπιστεύονται φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια καθώς το κτίριο διαθέτει κύκλωμα 24ωρης παρακολούθησης και σύστημα συναγερμού, ενώ λαμβάνονται όλα τα μέτρα πυρασφάλειας.

Με ένα τηλεφώνημά μας, στα 2691042004 ή 2691042119, οι άνθρωποι της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΑΛΙΩΝ» βρίσκονται στο χώρο μας, έτοιμοι να μας προσφέρουν την πιο ενδεδειγμένη και εγγυημένη λύση. Αξίζει να τους εμπιστευτούμε!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr