background img
banner
banner

Απόλυτη τήρηση των μέτρων ασφαλείας στη λαϊκή αγορά

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Εποχές προ κορωνοϊού θύμισε το Σάββατο 16/5 η λαϊκή αγορά του Σαββάτου με την επιστροφή των μισών εμπόρων βιομηχανικών ειδών και την παραμονή των μισών παραγωγών αγροτικών προϊόντων. Αυξημένη ήταν και η προσέλευση του κόσμου, αρκετοί από τους οποίους είχαν φροντίσει να φορούν μάσκες παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν.

Στα αξιοσημείωτα, η τήρηση της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα και η σαφής συμμόρφωση των επαγγελματιών με τα όσα προβλέπει ο κανονισμός ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού covid-19. Οι πωλητές είχαν λάβει όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς και προστασίας των καταναλωτών (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και απόσταση από τους καταναλωτές δύο μέτρα).
Επίσης, είχαν στήσει τους πάγκους τους αυστηρά στα 4 μέτρα όπως ορίζεται από τις θέσεις που τους έχουν αποδοθεί και η απόσταση των πάγκων ήταν στα πέντε μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο ελεύθερο από αντικείμενα.

Για ακόμη ένα Σάββατο, στο χώρο της λαϊκής βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Στράτος Βαρδάκης με ελεγκτικό συνεργείο του δήμου, διαπιστώνοντας ότι δεν υπήρχε η παραμικρή παρατυπία. Όπως μετέφερε στο protionline.gr, ‘‘οι επαγγελματίες τήρησαν για ακόμη μία εβδομάδα τη νομιμότητα, επανήλθαν οι μισοί έμποροι βιομηχανικών ειδών. Μαζί με τους συνεργάτες μου αλλά και την αστυνομία ελέγχουμε τον χώρο κάθε Σάββατο και μέχρι στιγμής δεν έχει βεβαιωθεί ούτε μία παράβαση. Αυτό δείχνει την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον χώρο΄΄, σημείωσε ο κ. Βαρδάκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr