background img
banner
banner

Φέτος το καλοκαίρι… διακοπές στην παραλία Άκολης | ΦΩΤΟ

ΣΕ ΑΝΕΤΕΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΕΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τώρα που οι συνήθειες άλλαξαν εξαιτίας της πανδημίας, έρχονται στο προσκήνιο μικρές τουριστικές μονάδες, κοντά στα αστικά κέντρα, που προσφέρουν ασφάλεια στη διαμονή, χαμηλό κόστος, αλλά και ευκαιρία για να γνωρίσουμε όμορφες γωνιές της χώρας μας.

Μία τέτοια περιοχή είναι και η παραλία της Άκολης, στο δήμο Αιγιαλείας του νομού Αχαΐας.

Σε ένα δήμο με 55 χιλιόμετρα ακτογραμμής στον Κορινθιακό κόλπο, η παραλία της Άκολης, πανέμορφη και προστατευμένη, ξεχωρίζει και αποτελεί ιδανικό μέρος για καλοκαιρινές διακοπές.

Μόλις 6 χιλιόμετρα από το κέντρο του δήμου, το Αίγιο, 34 χιλιόμετρα από την Πάτρα και 180 χιλιόμετρα από την Αθήνα, το τουριστικό θέρετρο της Αιγιάλειας, προσφέρεται περισσότερο από ποτέ για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

Εκεί, 100  μέτρα από τη θάλασσα, υπάρχει το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων του κ. Κίμωνα Παπαγιαννόπουλου, που προσφέρει τη φιλοξενία και την απομόνωση που χρειάζεται μία οικογένεια.

Οκτώ γκαρσονιέρες με όλα τα απαραίτητα, διαχωριστικά στις βεράντες, χώρο για parking, προσφέρονται προς ενοικίαση από μία έβδομάδα έως όσο εσείς επιθυμείτε.

Καταστήματα εστίασης και αναψυχής, βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας για να απολαύσετε καφέ ή φαγητό. Στα ήρεμα νερά του κόλπου της Άκολης, μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας και εκτός από τα θαλάσσια σπορ, πλησίον της παραλίας, υπάρχουν αθλητικοί χώροι, γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, beach volley και ο παραλιακός πεζόδρομος προσφέρεται για την άθλησή σας.

Τα διαμερίσματα προσφέρονται για οικογένειες έως τέσσερα άτομα, που έχουν τη δυνατότητα να ψωνίσουν όλα τα απαραίτητα από το κοντινό χωριό της Αβύθου.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε  στα 2691071986 – 6974340366  και στο www.akoli.gr

ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΗΣ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr