background img
banner
banner

“Όχι” στο beach volley αυτό το καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να… ξεχάσουμε για φέτος το όμορφο και θεαματικό άθλημα του καλοκαιριού που προσελκύει πλήθος κόσμου στις παραλίες όλης της χώρας. Επίσημα και ανεπίσημα τουρνουά beach volley διεξάγονται κάθε καλοκαίρι και στην Αιγιάλεια, ενώ κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η ΕΟΠΕ ανακοινώνει το πρόγραμμα του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley τόσο για τα masters όσο και για τα junior.

Ο λόγος δεν είναι άλλος φυσικά από τον κορωνοϊό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση που έχει πάρει η ΕΟΠΕ είναι να μην προγραμματίσει κανένα τουρνουά για το φετινό καλοκαίρι.
Με βάση και τις τελευταίες ανακοινώσεις του υφυπουργού αθλητισμού αλλά και τις αποφάσεις των ειδικών να μην ανοίξουν τα γήπεδα για ομαδική άθληση μέχρι τον Ιούνιο -και αυτό αν όλα πάνε καλά- κρίνουν πως δεν υπάρχει λόγος να προγραμματιστεί οτιδήποτε, ξεχωριστά για το beach volley. Παρότι και τα γήπεδα του beach volley είναι σε ανοιχτούς χώρους, είναι δύσκολο να γίνουν αγώνες με τα μέτρα προστασίας (αποστάσεις, γάντια, αντισηπτικά, κτλ) που έχουν αποφασίσει οι ειδικοί και για αυτό σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα η ματαίωση όλων των αγώνων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr