background img
banner
banner

Αντικατάσταση λαμπτήρων σε χωριά της Αιγιάλειας

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ… ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Φως σε πολλά σημεία σε κοινότητες της Αιγιάλειας που παρέμεναν… βουτηγμένα στο σκοτάδι, δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, με την αντικατάσταση λαμπτήρων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της κοινότητας Παρασκευής, ο Σύλλογος της οποίας κάνει λόγο για άμεση ανταπόκριση του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του δήμου.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται από τον Φιλοπροοδευτικό και Μορφωτικό Σύλλογο Παρασκευής, ΄΄μετά από αίτηση του Συλλόγου και άμεση ανταπόκριση του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του δήμου, αλλάχθηκαν και επισκευάστηκαν και στα πλέον δυσπρόσιτα σημεία του χωριού μας, περισσότερες από 20 λάμπες. Απομένει η αντικατάσταση των λαμπτήρων στην πλατεία, στα Αλώνια και στον Εμπατό, που δεν απαιτείται το καλαθοφόρο, και τότε θα πούμε ότι… μας άλλαξαν τα φώτα! Ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο κ. Βασιλική Ψυχράμη και όλους τους αρμόδιους δημοτικούς υπαλλήλους για την συνεργασία τους΄΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς δήμου έχει εγκριθεί πίστωση ύψους 145,07 ευρώ για την τοποθέτηση τριών φωτιστικών σωμάτων στον οικισμό Πετροβούνι στην κοινότητα Κουνινάς, 1.157,42 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης για την τοποθέτηση ενός στύλου πλησίον ΚΕΠ κοινότητας Σελιανιτίκων, 41,91 ευρώ για τη συντήρηση φωτιστικού σώματος στη Φωνησκαριά και 48,36 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης για την τοποθέτηση ενός φωτιστικού σώματος στην περιοχή Ραμαντάνη Δ.Ε. Ακράτας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr