background img
banner
banner

Αρνητικά όλα τα τεστ για κορωνοϊό στην περιοχή

ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τον ΕΟΔΥ σε ό,τι αφορά την διασπορά του κορωνοϊού στην περιοχή.
Τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στα δείγματα που έχουν συγκεντρωθεί από τις κινητές μονάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας ήταν όλα αρνητικά!

Σύμφωνα με την 6η ΥΠΕ και τον διοικητή της Γιάννη Καρβέλη όλα τα τεστ που έχουν γίνει στην Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία είναι αρνητικά.
Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ έχουν επισκεφθεί ιδρύματα της Πάτρας, στη συνοικία των τσιγγάνων στην Κάτω Αχαγιά, στα Καλάβρυτα, στο Αίγιο στη δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, με τα δείγματα να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Το ίδιο ισχύει και για τα αποτελέσματα των τεστ που έχουν ληφθεί στους υπόλοιπους δύο νομούς. Αρνητικά είναι επίσης και τα 42 μεμονωμένα δείγματα που εξετάστηκαν την Κυριακή από το εργαστήριο στο νοσοκομείο του Ρίου.

Επίσης, ιδιαίτερα θετικό είναι το γεγονός ότι το Νοσοκομείο του Ρίου που είναι νοσοκομείο αναφοράς, παραμένει άδειο από ασθενείς με κορωνοϊό. Το Σαββατοκύριακο νοσηλεύτηκαν τέσσερα περιστατικά τα οποία κρίθηκαν ύποπτα, ωστόσο τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν έπασχαν από τον ιό.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr