background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τρεις σίγουροι, δυο αμφίβολοι, ένας απερχόμενος

ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Οι έξι ομάδες που εκπροσώπησαν την περασμένη αγωνιστική σεζόν την Αιγιάλεια στην Β΄ κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, παραμένουν στο …πόστο τους. Η άνοδος κρίθηκε πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ευνοώντας τους τρεις πρωτοπόρους: Ψαθόπυργο, Αετό Ρίου και Άνω Καστρίτσι, ενώ η απόφαση της ΕΠΣ Αχαΐας να μην σημειωθεί κανένας υποβιβασμός, απομάκρυνε τον κίνδυνο …οπισθοχώρησης στην Γ΄ κατηγορία.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό για το πρωτάθλημα 2020-21, όλα τα σωματεία έχουν μείνει αρκετά πίσω από τις συνηθισμένες ενέργειες και προόδους των προηγούμενων χρόνων. Ο κορωνοϊός που ήταν …υπεύθυνος για την στάση των πρωταθλημάτων, παράλληλα έβαλε απαγορευτικό στις προετοιμασίες, στην καλή οικονομική επιφάνεια και διάθεση των διοικούντων, στην καλή σωματική και ψυχολογική κατάσταση των παικτών, στην ανυπομονησία των φιλάθλων να παρακολουθήσουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ, αγώνες που αποτελούσαν το «κερασάκι» στην τούρτα των πρωταθλημάτων.

Η προσπάθεια για την επιστροφή στην κανονικότητα, είναι το πρώτο ζητούμενο από κάθε πόστο. Εδώ τον πρώτο λόγο έχουν οι διοικήσεις και οι προπονητές, για τους οποίους κάνουμε μια αναφορά σχετικά με τη διατήρησή τους στις ομάδες της Αιγιάλειας.

Θα πρέπει παράλληλα να τονιστεί το γεγονός, ότι στα σωματεία που αναμένονται εκλογές, θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις στο πέρας αυτών.

Παραμένει ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας στην Άβυθο 2017

Για τον Λεωνίδα Κατσαρέλια μπορούμε να πούμε ότι από τώρα έχει κατοχυρώσει την παρουσία του στον πάγκο της Αβύθου και για την συνέχεια. Η διοίκηση έχει κτίσει το πλάνο της με προπονητή τον Κατσαρέλια, ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα, θα τον συναντήσουμε πάλι να δίνει οδηγίες από τον ίδιο πάγκο.

Σταθερά στον Απόλλωνα ο Γιάννης Παλαιολογόπουλος

Από τους ιδρυτές της ομάδας του Απόλλωνα Συνοικισμού ο Γιάννης Παλαιολογόπουλος, βρίσκεται σταθερά στην τεχνική ηγεσία του σωματείου, ακόμα και με τυπικές σχέσεις, στην περίπτωση που μπορεί να έχει συνεργασία με κάποια άλλη ομάδα.

Ήδη ο Παλαιολογόπουλος προετοιμάζει μαζί με τους Νίκο Αγγελόπουλο, Γιάννη Κουμπέτσο και Χρήστο Θεοδωρακόπουλο, τα μεγαλύτερα παιδιά της Ακαδημίας, τα οποία υπολογίζονται για την ανδρική ομάδα.

…Κάτοικος Τέμενης ο Αντώνης Μπάλας

Με τα χρώματα του Αστέρα Τέμενης έχουμε συνηθίσει τον προπονητή Αντώνη Μπάλα, με τα ίδια θα τον συναντήσουμε και πάλι, άσχετα από το πόστο που θα αναλάβει στην ομάδα της Τέμενης.
Έμπειρος, εργατικός, ικανός στο να περνά τα αγωνιστικά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές, αποτελεί μια σταθερή αξία και μια βασική επιλογή στην τεχνική ηγεσία, από το ΔΣ του Αστέρα.

Αποφάσεις μετά τις εκλογές στον Αχιλλέα Καμαρών

Με τον Γιώργο Αμασιάδη στον πάγκο του, είχε ολοκληρώσει ο Αχιλλέας Καμαρών τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Πλέον οι τελικές αποφάσεις για το ποιος θα ηγηθεί για τη συνέχεια στην τεχνική ηγεσία των Καμαρών, θα παρθούν μετά τις εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Κυριακή 14/06. Γιατί κι αν ακόμα η σημερινή διοίκηση προτείνει τον Αμασιάδη, μπορεί ένα νέο ΔΣ να μην συμμερίζεται αυτή την πρόταση.

Περιμένει ο Τρίψας στην Φλόγα Ροδιάς

Η διοίκηση της Φλόγας Ροδιάς έχει σήμερα Τετάρτη βράδυ συμβούλιο, με βασικά θέματα το πρόγραμμα επαφών που θα ακολουθήσει με προπονητές και ποδοσφαιριστές. Μέσα από αυτά τα ραντεβού, προφανώς θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις, όπως μας άφησε να εννοηθεί το ΔΣ της Φλόγας.

Τέλος ο Μίλτος Καρατζάς από Φοίνικα / Ζήρια

Οριστικό αντίο του Μίλτου Καρατζά από τον Φοίνικα / Ζήρια, ο οποίος ήδη έχει μετακομίσει στην Αθήνα, θεωρώντας ότι προέχει η ξεκούρασή του, πριν εξετάσει τις επόμενες προτάσεις συνεργασίας. Με τις δηλώσεις του στo protionline.gr, υπογράμμισε τα εξής: «Αν και μικρό το χρονικό διάστημα συνεργασίας μου με τον Φοίνικα / Ζήρια, αισθάνομαι ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου. Ήταν μια χρονιά γεμάτη άγχος, ένταση, με περισσότερες τις καλές στιγμές, που συνοδεύτηκαν με την αγάπη του κόσμου, τον οποίο ευχαριστώ για την συμπαράσταση.
Πέρα από το βεβαρημένο πρόγραμμα επαγγελματικών ασχολιών μου, ένας πρόσθετος λόγος για την απόφαση της αποχώρησής μου, ήταν και η παραίτηση του προέδρου Βασίλη Κανελή. Αυτός με έφερε στην ομάδα και προσωπικά αισθάνομαι άσχημα να συνεχίσω χωρίς τον Βασίλη.

Σε ότι αφορά την ομάδα, καταφέραμε να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις, να πλησιάσουμε το ακατόρθωτο. Ευχαριστώ τον Τάκη Παναγόπουλο και όλη τη διοίκηση, τους παίκτες για την άψογη συνεργασία, όλους όσους με βοήθησαν να έχω καλή ψυχολογία, τον κόσμο του Αιγίου που ερχόταν να απολαύσει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Καλό καλοκαίρι».

Παραίτηση Κανελή από τον Φοίνικα / Ζήρια

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος στον Φοίνικα / Ζήρια, Βασίλης Κανελής, ανακοίνωσε στo protionline.gr την παραίτησή του και τους λόγους της απόφασής του:

«Αν και δέχτηκα αυτή τη θέση για το περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι της λήξης της περιόδου, δεν έπαψε να αποτελεί για μένα αυτή η υποχρέωση, μια μεγάλη συλλογή εμπειριών και σύνθετων ποδοσφαιρικών αναμνήσεων.

Δυστυχώς η αγωνιστική σεζόν με τα γνωστά του κορωνοϊού διακόπηκε άδοξα, ιδιαίτερα για τον Φοίνικα / Ζήρια, που είχε τα φόντα και τα βαθμολογικά περιθώρια, να διεκδικήσει την άνοδό του στην Α΄ κατηγορία. Περισσότερο προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να διατηρηθώ περαιτέρω σε συνεργασία με την λοιπή διοίκηση. Ευχαριστώ ΔΣ, παίκτες, τεχνική ηγεσία και φιλάθλους, με τις καλύτερες ευχές μου για τη συνέχεια.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr