background img
banner
banner

Λείπουν τα μεγάλα ονόματα από την Α΄ κατηγορία

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Παναιγιάλειος πήρε την …βαριά φανέλα του, περαστικός από το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, …πέταξε στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής. Αν γίνει αποδεκτή από την ΕΠΟ, η πρόταση που καταθέτει ΕΠΣ Αχαΐας, βάσει της οποίας η άρνηση συμμετοχής από ομάδα περιφέρειας στην Γ΄ Εθνική, να παραχωρεί τότε τη θέση της στον 2αθλητή του ίδιου νομού. Αν και σε αυτή την περίπτωση η απάντηση είναι αρνητική, τότε να παίρνει τη θέση του απερχόμενου σωματείου, ο 2αθλητής του μεγαλύτερου νομού από την περιφέρεια. Αυτό σημαίνει ότι αν στη δική μας περιφέρεια το Τσιλιβί (Ζακύνθου) που διαδίδει ότι δεν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, η κάποιο άλλο σωματείο για παράδειγμα από Ηλεία και δεν δεχτούν τη θέση ούτε οι δευτεραθλητές, θα ευνοηθεί η Αχαϊκή.

Θα ψάχνουμε για φαβορί στην Α΄ κατηγορία

Έφυγε λοιπόν ο Παναιγιάλειος από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, παράλληλα υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία στην Αχαϊκή, όπου βλέπουν το άμεσο μέλλον της στην Γ΄ Εθνική.
Από τον Ατρόμητο ο μεγαλομέτοχος Μπάρλος έφυγε για την Παναχαϊκή, υποσχόμενος ότι θα στηρίζει την ομάδα των Ζαρουχλεΐκων. Θα είναι όμως το ίδιο;

Ο Πανμοβριακός που είχε υποβιβαστεί από την Γ΄ Εθνική μαζί με τον Παναιγιάλειο την περίοδο 2018-19, είτε δεν μπορεί, είτε δεν θέλει, δεν διαθέτει τον κατάλληλο «οπλισμό» για να κάνει πρωταθλητισμό.

Η Δόξα Παραλίας που συμπλήρωνε την πρώτη 4άδα στον 1ο όμιλο, βασίζεται σε νεαρά παιδιά, που δεν θα είναι εύκολο να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού. Πίσω από την πρώτη 4άδα, τα υπόλοιπα σωματεία απείχαν σε μεγάλη βαθμολογική απόσταση.

Στον 2ο όμιλο που θα συμμετέχουν τώρα από την περιοχή μας: Θύελλα Αιγίου, ΑΕ Καλαβρύτων και Αιγείρα / Ακράτα, πάλι συναντήσαμε το φαινόμενο, να διαφέρει κατά πολύ βαθμολογικά η πρώτη 4άδα από την 5η θέση και ύστερα.

Πολύ καλή δουλειά γίνεται στη Νίκη Προαστείου από τον προπονητή Νίκο Πατρώνη. Ένα σωματείο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με ποιότητα στο ρόστερ του, αλλά και στα άλλα νεαρά παιδιά που έρχονται να στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα. Η ομάδα του Προαστείου ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε ο Παναιγιάλειος, άσχετα αν οι «μελανόλευκοι» σημείωσαν δυο νίκες στα ισάριθμα μεταξύ τους παιχνίδια.

Την 2η και 3η θέση στον 2ο όμιλο, κατέκτησαν οι ομάδες: Αετός Πατρών και Κεραυνός. Ο μεν Αετός έχει στο ρόστερ του έτοιμους και «φερτούς» παίκτες, τους οποίους απ’ ότι δείχνει θα διατηρήσει και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου εισέρχεται σε μια νέα εποχή μετά την παραίτηση του προπονητή Κώστα Τσιπιανίτη, δουλεύει όλα τα τμήματα των Ακαδημιών του, μπορεί να στηριχτεί στην εμπειρία αυτών των παικτών που θα παραμείνουν, αλλά και στο νέο «αίμα» που θα προαχθεί από την Ακαδημία.

Προς παραμονή οι έμπειροι παίκτες στον Ατρόμητο Π.

Το «ζουμί» που βγήκε από την γενική συνέλευση του Ατρόμητου, ήταν η επιθυμία του ΔΣ να διατηρήσει στην ομάδα τους έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως Ανδρεόπουλο, Κωστή και Αγκαράι αν δεν φύγει για την Παναχαϊκή.

Να παραμείνει επίσης στο τιμόνι του σωματείου ο Γιώργος Μπάρλος και να παρθεί τις επόμενες μέρες η τελική απόφαση, για την πρόσληψη της νέας τεχνικής ηγεσίας. Σε πρώτο πλάνο αντικαταστάτες του Χρήστου Καραπίτσου, φαίνονται οι Φίλιππος Σχοινάς και Αλέξης Σπηλιόπουλος, αν και η λίστα περιλαμβάνει περισσότερους υποψήφιους για τον πάγκο του Ατρόμητου.
Αυτά αφού συσταθεί το νέο ΔΣ, με το μπάτζετ αυτή τη φορά να είναι μειωμένο σε σχέση με την περυσινή χρονιά, διατηρώντας όμως τον στόχο του πρωταθλητισμού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr