background img
banner
banner

Ξέφρενο γλέντι αλλά με τήρηση των μέτρων

ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η Τ.Κ. ΣΥΛΙΒΑΙΝΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η πρώτη ανοιχτή μουσική εκδήλωση για το φετινό καλοκαίρι, μετά τη βουβή και μελαγχολική περίοδο της πανδημίας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουνίου, η πλατεία «Χρ. Αρφάνη» στη Συλίβαινα, πλημμύρισε κόσμο, μουσικές και χορό!

Ήταν μία κεφάτη χαρούμενη βραδιά που οι συμμετέχοντες θα θυμούνται για καιρό, βάζοντας τις καλύτερες βάσεις για μία επιτυχημένη θερινή σεζόν για την Ανατολική Αιγιάλεια.
Η πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου Συλιβαινιωτίκων και προσωπικά του προέδρου Παναγιώτη Κρικέτου είχε να κάνει με την επιθυμία οι ντόπιοι να ξεσκάσουν και να έρθουν πιο κοντά (παρά το γεγονός ότι τηρήθηκαν ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στη διασπορά του covid-19) και οι επισκέπτες να νιώσουν τη φιλοξενία της περιοχής.

Μάλιστα, ο πρόεδρος κατά τον χαιρετισμό του ζήτησε ευγενικά στον χορό τα άτομα να μην ξεπερνούν τα πέντε, ενώ και τα τραπέζια βρίσκονταν σε αρκετά μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.
Η απόσταση ωστόσο δεν εμπόδισε τον κόσμο να απολαύσει το πεντάωρο πρόγραμμα, από μία ακούραστη ορχήστρα δεξιοτεχνών μουσικών του έντεχνου – λαϊκού τραγουδιού. Μιχάλης Βασιλείου, Βασίλης Σκανδάμης και Βασίλης Δούκας ήταν καλύτεροι από ποτέ, ενώ δικαίως εισέπραξε το δικό του χειροκρότημα ο Βασίλης Σδούκος με το μπουζούκι του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr