background img
banner
banner

Ξεκινούν οι θερινές κινηματογραφικές προβολές

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ»!

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, υποδέχεται το καλοκαίρι, διοργανώνοντας κινηματογραφικές προβολές στον χώρο του υπαίθριου θεάτρου Γεώργιος Παππάς, αρχής γενομένης από το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου και ως τις 12 Ιουλίου. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 21:30 το υπαίθριο θέατρο Γεώργιος Παππάς μετατρέπεται σε θερινό κινηματόγραφο με γενική είσοδο 3 ευρώ και ταινίες για όλα τα γούστα και ηλικίες!

Οι Beatles, ταξιδεύουν με ένα Mini cooper με προορισμό το Hollywood, ενώ ο αξιαγάπητος Paddington, κυνηγά έναν ληστή, στον περίφημο πύργο του Downton! Μια απολαυστική κινηματογραφική εμπειρία κάτω από τον έναστρο ουρανό έρχεται να φωτίσει τις βραδιές με το φως του προβολέα.

«Yesterday» (Σάββατο 13/6, 21:30)

Ο Τζακ Μάλικ είναι ένας Βρετανός τραγουδοποιός που δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει και το όνειρό του να πετύχει στη μουσική βιομηχανία μοιάζει να απομακρύνεται συνεχώς, παρά την αφοσίωση και υποστήριξη της καλύτερης παιδικής του φίλης, Έλι. Μετά από ένα μυστηριώδες γενικό blackout, ο Τζακ ανακαλύπτει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ… Έτσι λοιπόν αρχίζει να ερμηνεύει τα τραγούδια του μεγαλύτερου ποπ συγκροτήματος όλων των εποχών σε ένα κοινό που δεν τους έχει ακούσει ποτέ και μέσα σε λίγες εβδομάδες γίνεται ο κορυφαίος της εποχής του: μπορεί να το διαχειριστεί;
Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ. Ηθοποιοί: Χιμές Πατέλ, Λίλι Τζέιμς, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζόελ Φράι, Αλεξάντερ Άρνολντ. Διάρκεια: 116 λεπτά.

«Πάντιγκτον» (Κυριακή 14/6, 21:30, μεταγλωττισμένο )

«Μαγικό… απολαυστικό από την αρχή ως το τέλος!» Βασισμένη στα πολυαγαπημένα βιβλία του Μάικλ Μποντ, η ταινία «Πάντινγκτον» είναι η μαγική περιπέτεια ενός ευγενικού μικρού Περουβιανού αρκούδου, που ταξιδεύει στο Λονδίνο σε αναζήτηση νέας οικογένειας. Χάνεται, όμως, στον θόρυβο της μεγαλούπολης και απομένει μόνος στον σταθμό Πάντινγκτον, ώσπου συναντά την οικογένεια Μπράουν, οι οποίοι του προσφέρουν προσωρινά στέγη.
Οι Μπράουν δεν συνειδητοποιούν πόσο χάος μπορεί να προκαλέσει μια μικρή αρκούδα – και σύντομα ανακαλύπτουν ότι οι ζωές τους δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες. Σκηνοθέτης: Πολ Κινγκ. Ηθοποιοί: Χιου Μπονεβιλ, Σαλι Χοκινς, Τζουλι Γουολτερς, Νικολ Κιντμαν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ · ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr