background img
banner
banner

Ο Γιάννης Δούσκας νέος προπονητής του Κεραυνού

Με τον Γιάννη Δούσκα στον πάγκο του θα πορευτεί τη νέα περίοδο ο Κεραυνός Αιγίου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Ο νέος κόουτς του συλλόγου είναι άριστος γνώστης του Αιγιώτικου μπάσκετ και μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει προπονητής στον Ήφαιστο/Αχιλλλέα και την ΕΦΑ Αιγίου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Διοίκηση του “Α.Γ.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ” ξεκινώντας το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του Συλλόγου, για τη θέση του head coach της αντρικής ομάδας, με τον Γιάννη Δούσκα.
Για τον Γιάννη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, είναι πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στους μπασκετικούς κύκλους και όχι μόνο, για το ήθος του, τον χαρακτήρα του, την αγάπη του για το άθλημα και βεβαίως τις πλούσιες γνώσεις του για το μπάσκετ.
Ο κόουτς Δούσκας αναλαμβάνει με τριετές αναπτυξιακό πλάνο και θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες το υπόλοιπο προπονητικό team που θα επιλέξει να τον πλαισιώνει.
Στο σημείο αυτό θέλουμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε τον κόουτς Δημήτρη Μακρή, ο οποίος για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, θα μείνει έξω από τα παρκέ φέτος, θα είναι όμως πάντα μέλος της οικογένειας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και διαχρονικά κομμάτι του Συλλόγου.
ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!”


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr