background img
banner
banner

Ο εμπορικός κόσμος τίμησε την εορτή του Αγ. Πνεύματος

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Του Αγίου Πνεύματος  Δευτέρα 8 Ιουνίου, μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας αλλά και των εμπόρων του Αιγίου, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τίμησαν την ημέρα διαμέσου του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγίου.

Συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αιγίου στην «καρδιά» της αγοράς, ενώ ο Σύλλογος πραγματοποίησε αρτοκλασία για την προστασία και την καλή υγεία των μελών του. Όλοι μαζί ευχήθηκαν «καλές δουλειές» σε όλα τα μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της Αιγιάλειας!

Η φετινή εορτή τιμήθηκε λιτά, σεμνά και ταπεινά, λόγω των μέτρων ενάντια στην πανδημία, στον Ιερό Nαό Αγ. Τριάδος στις τάξεις του οποίου –ως γνωστόν- υπάρχει η Εικόνα του Αγίου Πνεύματος προσφορά των καταστηματαρχών. ΄΄Η αθρόα προσέλευση των εμπόρων στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου, παρά τα μέτρα του κορωνοϊού, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τους αγώνες μας χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στα δίκαια αιτήματα και τα συμφέροντα του εμπορικού κόσμου της Αιγιάλειας!΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου που προστίθενται και τα εξής: ΄΄Ο Σύλλογός μας είναι εδώ, με ανοιχτές πόρτες για όλους τους εμπόρους και τους εύχεται χρόνια πολλά και καλές δουλειές!΄΄.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που τελέσθηκε από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Ιωακείμ Βενιανάκη και τον προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης, που υπάγεται η Αγ. Τριάδα, π. Αθανάσιο Λιακόπουλο, στον εξωτερικό χώρο προσφέρθηκαν πλούσια κεράσματα από τον Σύλλογο, γλυκά και αναψυκτικά, προσφορά του αρτοποιείου ‘’Μπομποτσιάρης’’ . Εκτός των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου και πολλών εμπόρων, παρέστησαν ο πρώην δήμαρχος Αιγιαλείας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Στράτος Βαρδάκης, οι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Διονύσης Λουκόπουλος και Σωκράτης Μαυρίδης πρώην αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, οι πρώην πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Σπύρος Σπυρόπουλος και Μάρθα Σκούντζου, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Άγ. Νικόλαος» Νίκος Παπαδόπουλος κ.ά.

Σε μήνυμά του για την ημέρα, ο πρόεδρος του Ε.Ε.Ε.Σ.Α. Λάμπης Παπαδόπουλος, επισημαίνει: ΄΄Εύχομαι στους αγαπητούς μου συνάδελφους εμπόρους της Αιγιάλειας, το Άγιο Πνεύμα που γιορτάζουμε σήμερα και είναι ο προστάτης του Εμπορικού και Επιχειρηματικού μας Συλλόγου, να μας δίνει δύναμη, υγεία και πνευματική φώτιση έτσι ώστε ενωμένοι όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, να ανταπεξέλθουμε και να ξεπεράσουμε επιτυχώς τις δύσκολες συγκυρίες τις οποίες ζούμε΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr