background img
banner
banner

Παραμένει στην ΑΕΚ ο προπονητής Κωστής Βλάχος

ΤΑΚΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ»

Σε άριστη κατάσταση παρέμεινε ο χλοοτάπητας του γηπέδου Καλαβρύτων, αφού με τη στάση αγώνων και προπονήσεων, δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου, ενώ κανονικά συνεχιζόταν η συντήρησή του, με τον πρόεδρο της ΑΕ Καλαβρύτων Τάκη Βαρβιτσιώτη, να αισιοδοξεί για την εκκίνηση των προπονήσεων.
Σε πρώτη φάση όμως ανοίγει το κλειστό γυμναστήριο, δίνοντας την ευκαιρία για εκγύμναση και στα κορίτσια που απαρτίζουν την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Για τις Ακαδημίες

«Το κομμάτι των Ακαδημιών, είναι αυτό που περισσότερο μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση. Μας έχουν εμπιστευτεί αρκετά παιδιά, χαίρονται τις λειτουργικές εγκαταστάσεις του γηπέδου μας και ανταποκρίνονται στα μαθήματα της τεχνικής ηγεσίας. Ανυπομονούν να επιστρέψουν το συντομότερο στο γήπεδο.» Τονίζει στην ‘’Π’’ ο πρόεδρος και συνεχίζει.

Για το συμβούλιο της ΑΕ Καλαβρύτων

«Στα τέλη του τρέχοντος μηνός θα πραγματοποιηθεί το συμβούλιο του σωματείου μας. Διακρίνω καλή διάθεση από όλα τα μέλη του ΔΣ, χωρίς να αποκλείεται η ένταξη σ’ αυτό, κάποιου νέου ενδιαφερόμενου. Το ευχάριστο είναι ότι ο κόσμος μας στηρίζει δυνατά σε κάθε μας προσπάθεια, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το προοδευτικό έργο που έχουμε ξεκινήσει με ανοδική πορεία».

Για την Αθλητική Αναγνώριση Σωματείου

«Έχουμε ήδη ετοιμάσει τον φάκελο με τα στοιχεία που ζητάει η Γ.Γ.Α. για την αθλητική αναγνώριση των σωματείων και πιστεύω ότι δεν θα συναντήσουμε κάποιο πρόβλημα. Θεωρώ ότι αυτή η κίνηση προσδίδει προσωπικότητα και σοβαρότητα στο ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα, βγάζοντας στο περιθώριο τυχόν προχειρότητες και κινήσεις που αποκλειστικά στρέφονται στο συμφέρον, παραγκωνίζοντας την θετική εξέλιξη των σωματείων».

Για το θέμα προπονητή

«Το παρόν συμβούλιο κι εγώ προσωπικά, εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε τον Κωστή Βλάχο. Με μια κουβέντα, ο Κωστής θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία μας, όσο διοικούμε εμείς. Και δεν μιλάμε εγωιστικά, αλλά μετά από ώριμη κρίση στην επιτυχία του έργου του, το οποίο αναγνωρίζει και ο φίλαθλος κόσμος».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr