background img
banner
banner

Προγράμματα επιμόρφωσης εργοδοτών ως Τεχνικών Ασφάλειας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Β΄ ΚΑΙ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων, σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου οικονομικής δραστηριότητας και αριθμού εργαζομένων, ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να παρέχει στους εργαζόμενους Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης, δηλαδή υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιάλειας (Ε.Ε.Ε.Σ.Α.) σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) – Παράρτημα Πάτρας (ΚΔΒΜ2), πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα επιμόρφωσης εργοδοτών ως Τεχνικών Ασφάλειας για επιχειρήσεις Β΄ και Γ΄ κατηγορίας. Λαμβάνει αιτήσεις και υλοποιεί προγράμματα Β’ Κατηγορίας Τεχνικών Ασφαλείας, επιχειρήσεις δηλαδή υψηλής επικινδυνότητας.

Η χρέωση για τον κάθε συμμετέχοντα στο πρόγραμμα Γ’ Κατηγορίας είναι 50 ευρώ και η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες. Στο πρόγραμμα Β’ Κατηγορίας η διάρκεια είναι 35 ώρες και η χρέωση για τα μέλη είναι 110 ευρώ. Στο τέλος κάθε προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ. Το πιστοποιητικό αυτό αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να σφραγίσει καταστάσεις προσωπικού στην Επιθεώρηση Εργασίας. Τηρείται σειρά προτεραιότητας και οι αιτήσεις των άνω προγραμμάτων ολοκληρώνονται άμεσα και αποστέλλονται στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου για να αρχίσει η υλοποίησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλ. 26910-25056 και ώρες 9:00 έως 17:00.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr