background img
banner
banner

Προγραμματισμός στα τυφλά για Παναιγιάλειο

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Καλή η άνοδος στην Γ΄ Εθνική για τον Παναιγιάλειο, η οποία όμως συνοδεύεται παράλληλα από πλήθος οικονομικών υποχρεώσεων και κατά πολύ αυξημένο μπάτζετ. Στο ΔΣ του Παναιγιάλειου μετά τις πρώτες εκτιμήσεις στις ζημιές που θα προκύψουν, υπολογίστηκε ένα ποσό που θα χρειαστεί, το οποίο ξεπερνά τις 150.000 και μπορεί να φτάσει τις 200.000 ευρώ. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Ότι από τώρα θα πρέπει να ξεκινήσουν οι επαφές με τους μεγάλους χορηγούς, να βρεθούν νέοι οικονομικοί συμπαραστάτες, να εξετασθεί επίσης το ενδιαφέρον νέων ανθρώπων, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο διοικητικό συμβούλιο. Σίγουρα ο προγραμματισμός για το 2020-21 σκοντάφτει στην ελλιπή ενημέρωση για τον τρόπο που θα λειτουργήσει η Γ΄ Εθνική και ο κάθε όμιλος.

Μάριος Βαλαβάνης: «Τους θέλουμε όλους»

Την αισιοδοξία και την πίστη του για μια καλή πορεία και στο ερχόμενο πρωτάθλημα, εκδήλωσε το μέλος του ΔΣ Μάριος Βαλαβάνης, λέγοντας: «Τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Πιστεύουμε στην ομάδα και στη συνέχεια μιας καλής πορείας με διάρκεια. Η πόρτα της διοίκησης είναι πάντα ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, που θα μας προσθέσει λύσεις και ιδέες.»

Για τις άμεσες προτεραιότητες

«Όσο δεν γίνονται οι εκλογές στην ΕΠΟ, δεν γίνεται να έχουμε νεότερα για το τι θα προκύψει στο επόμενο πρωτάθλημα. Ακούσαμε και το σενάριο να γίνουν δυο όμιλοι στην Σούπερ Λιγκ 2, στους οποίους θα συμπεριληφθούν και οι ομάδες της Φουτμπολ Λιγκ. Ενδιαφέρον σενάριο βέβαια για τον Παναιγιάλειο, αφού θα καταργηθεί μια κατηγορία.

Αλλά κι αν ακόμα αυτό αποφασιστεί λόγου χάρη τώρα, θα βρει σύμφωνη τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ που θα προκύψει;

Άρα πρέπει να γίνουν οι εκλογές το ταχύτερο, να ξεφύγουμε από τις γνωστές προχειρότητες και τις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, το κάθε σωματείο πρέπει εγκαίρως να γνωρίζει πως θα κινηθεί. Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων από την …κεφαλή και προς ημάς, προέχει να τρέξουμε τις επαφές με τις χορηγίες. Να αφουγκραστούμε τις διαθέσεις των μεγάλων μας χορηγών, να διευρύνουμε το επενδυτικό μέτωπο.

Τα παλιά χρέη δεν αποτελούν τροχοπέδη στις δραστηριότητες της ομάδας, γεγονός που ελευθερώνει τις δικές μας κινήσεις, αλλά και την ανταπόκριση του κόσμου και κάθε ενδιαφερόμενου.»

Για το ρόστερ της ομάδας

«Όπως έχετε διαπιστώσει και κατ’ ιδία με τις πρόσφατες συνεντεύξεις, όλα τα παιδιά ξεχειλίζουν από διάθεση να παραμείνουν στα «μελανόλευκα» και στη μεγαλύτερη κατηγορία. Γεγονός που μας χαροποιεί, αφού το έμψυχο υλικό του Παναιγιάλειου περιλαμβάνει μεγάλο ποσοστό ποιότητας και ήθους, σε μικρές και μεγάλες ηλικίες.
Οποιαδήποτε τυχόν προσθήκη θα μελετηθεί με αυστηρά κριτήρια.»

Για την Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου

«Προτίμησή μας ήταν, η Γεν. Συνέλευση να γινόταν μέσα στον Ιούνιο. Όμως τα μέτρα που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό, μας υποχρεώνουν να δούμε τη Συνέλευση για τον Ιούλιο.»

Για τις εργασίες βελτίωσης του γηπέδου

«Εκτός από τον πυλώνα στην βορειοανατολική πλευρά του γηπέδου, που θα πρέπει να αναστηλώσουμε, πρόβλημα έχει προκύψει και στα αποδυτήρια. Εκεί θα χρειαστεί να γίνει μια στεγανοποίηση, για να πάψει η εισροή νερών στον χώρο.»


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr