background img
banner
banner

Προκαταρκτική εξέταση για την 27χρονη που μπήκε στην εντατική λίγες ώρες μετά τη γέννα

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, για το περιστατικό της 27χρονης από το Βαρθολομιό Ηλείας, η οποία αφού υπεβλήθη σε καισαρική τομή στις 18 Μαΐου 2020 εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Η προκαταρκτική εξέταση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, γίνεται προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες, περιστάσεις, αιτίες και τυχόν λάθη και παραλείψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού.

Δίνει μάχη για την ζωή

Την ίδια ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 27χρονη από την περιοχή του Βαρθολομιού Ηλείας καθώς ελάχιστες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού της βρέθηκε στην Εντατική.
Η 27χρονη Δώρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου και αμέσως μετά εισήχθη στην Εντατική όπου και παραμένει μέχρι σήμερα, ενώ σύμφωνα με τους οικείους της και το δικηγόρο της είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της εργαζόταν κανονικά χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η μοίρα όμως παίζει άσχημα παιχνίδια.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr