background img
banner
banner

Σημαντικές επαφές του δημάρχου Αιγιαλείας

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΠΟΛΥΠΤΥΧΗ ΒΟΣΤΙΤΣΑ»

Σημαντικές επαφές είχαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλα το Σαββατοκύριακο 27, 28 Ιουνίου για τη διοργάνωση του συνεδρίου «Πολύπτυχη Βοστίτσα» που έχει προγραμματιστεί στις 24-25 Ιανουαρίου 2021 με θέμα τη διπλωματία και τη συμβολή της σταφίδας στην επανάσταση του 1821.

Στο Αίγιο βρέθηκε ο ακαδημαϊκός Θάνος Βερέμης που έχει οριστεί σαν πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου καθώς επίσης και ο πρόεδρος της επιτροπής διεξαγωγής του συνεδρίου Λευτέρης Αγγελόπουλος (προϊστάμενος του διπλωματικού γραφείου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας) συνοδευόμενος από την Φωτεινή Τομαή η οποία για χρόνια διαχειρίστηκε την οργάνωση του Διπλωματικού Αρχείου του υπουργείου Εξωτερικών.

Εκτός από τις επαφές με το δήμαρχο Αιγιαλείας για την διοργάνωση του σημαντικού συνεδρίου στο πλαίσιο του εορτασμού τη επετείου από τα 200 χρόνια της Επανάστασης, οι εκλεκτοί καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου από την πρόεδρο της ΙΛΕΑ Βάνα Μπεντεβή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr