background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο του “Αθηνόδωρου”

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Με νέα πρόσωπα, όρεξη για δουλειά και εποικοδομητικές αλλαγές ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα το νέο Δ.Σ. του Αθηνόδωρου. Αναζήτηση χορηγών, αλλαγή καταστατικού, δημιουργία εσωτερικού κανονισμού, διαμοιρασμός και οριοθέτηση αρμοδιοτήτων, καλύτερες αμοιβές για τους προπονητές, ήταν οι πρώτες κινήσεις των μελών της νέας διοίκησης. Κοινός στόχος η πραγματοποίηση με την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία τόσο η αγωνιστική παρουσία των αθλητών όσο και η διοργάνωση των τριών αγώνων που αναλαμβάνει ο δήμος με τη συνεργασία του Αθηνόδωρου τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα, το γύρο της λίμνης “Τσιβλού”, τα “Αιγιάλεια” και προπάντων τον “ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας” που προτάθηκε να συνδεθεί με τη τοπική εορτή στις 26 Ιανουαρίου, ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά (2021) που θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Εκφράστηκε και η άποψη να οριστεί από τα μέλη της διοίκησης το μέλος που θα αναλάβει την ευθύνη της επικοινωνίας τόσο με το Δήμο όσο και τα μέλη του συλλόγου, όσον αφορά την πορεία σχεδιασμού και εκτέλεσης του εγκεκριμένου από την Περιφέρεια κλειστού προπονητηρίου πίσω από τις δυτικές κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.

Επίσης ακούστηκε από τη γενική συνέλευση ότι θα πρέπει το νέο διοικητικό συμβούλιο να κάνει πρόταση στους υπεύθυνους φορείς αφ’ ενός για αξιοποίηση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων και όχι μόνο, αλλά και για δημιουργία βοηθητικού γηπέδου δίπλα στο υπάρχον Στάδιο και αν αυτό δεν είναι εφικτό στη συγκεκριμένη τοποθεσία, να γίνει στόχος να δημιουργηθεί σε άλλη τοποθεσία ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο.

Καταγράφηκε τέλος, η άποψη να γίνεται ετήσια κοινή γιορτή των αθλητικών σωματείων της πόλης υπό την αιγίδα του Δήμου όπου θα γίνονται και οι σχετικές βραβεύσεις για τις επιτυχίες και το έργο του έμψυχου δυναμικού της πόλης μας στο χώρο του αθλητισμού.

Αρχικά το νέο Δ.Σ. αποτελείτο από τους Νεκτάριο Αργυριάδη, Κωνσταντίνο Βασιλείου, Άγγελο Μουρίκη, Γιάννη Ρωμανό, Παναγιώτη Μουρδέκα, Ραδάμανθυ Σκούντζο, Βασίλη Σωτηρόπουλο. Ωστόσο, ακολούθησε παραίτηση (για προσωπικούς λόγους) των Γιάννη Ρωμανού και Παναγιώτη Μουρδέκα, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από τα αναπληρωματικά μέλη, Γιάννη Τσιαγά και Βασίλη Δακορώνια. Χθες βράδυ σε νέα συνεδρίαση το Δ.Σ. αναμενόταν να συγκροτηθεί σε Σώμα.

Διακρίσεις στους διασυλλογικούς αγώνες

Άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο μετά από πολύ καιρό, για τους διασυλλογικούς αγώνες στίβου της κατηγορίας κάτω των 16 ετών.

Το ελπιδοφόρο μήνυμα είναι ότι ο κορωνοιός δε λύγισε το αγωνιστικό φρόνημα των νέων αθλητών. Είχαμε πολλές συμμετοχές, αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις.

Η Αιγιάλεια έδειξε ότι είναι αστείρευτη πηγή ταλέντων.

Ο Αθηνόδωρος και η προπονητική ομάδα του Νίκου Τσιοφύλλα συνεχίζουν να αναδεικνύουν και να προετοιμάζουν σωστά τους αυριανούς πρωταγωνιστές.

Ξεχώρισαν: O Τιμοθέου θεοχάρης στα 80μ (1oς με 10.10), ο Γεωργίου Ανδρέας στο άλμα τετραπλούν που ήταν 1ος με 15.27 (δεύτερος ο Νίκος Σκαπετοράχης της Φ.Λ. Αιγίου με 14,46) και ο Χρήστος-Μάριος Δημητρίου, 2ος στα 100μ με εμπόδια με νέο ρεκόρ συλλόγου (14,54).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr