background img
banner
banner

Συνάντηση Αγροτικού Συλλόγου με Π.Ε.Σ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος -Ντρίνιας» στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για το επόμενο διάστημα, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Μποδιώτη πραγματοποίησε την Πέμπτη 25 Ιουνίου, παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΠΕΣ ΑΕΣ ΑΕ.

Επιδίωξε και ήρθε σε συνάντηση με τον διευθυντή της εταιρείας Μίλτο Σταυρόπουλο όπου έθεσε τα εξής ζητήματα που αφορούν τους αγρότες της Αιγιαλείας: Εκκαθάριση στην τιμή της σταφίδας εσοδείας 2019 και εκτίμηση για την καινούρια παραλαβή. Προγράμματα “κομφούζιο”(καταπολέμηση ευδεμίδας) μέσω της ομάδας παραγωγών. Ζήτησε να χρεωθεί ο παραγωγός μόνο με το κόστος (μπουκάλες, φάρμακα, μελέτη), όπως προβλέπεται στον κανονισμό.

Για την αναδιάρθρωση κορινθιακής σταφίδας γνωστοποίησε τη θέση του συλλόγου και ζήτησε ενημέρωση για τις επαφές με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Έθεσε ακόμη θέματα όπως η χαμηλή τιμή του ελαιολάδου. Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των αγροτών μοίρασαν την προκήρυξή τους σε αγρότες στα γραφεία, υπηρεσία ΟΣΔΕ και το κατάστημα εφοδίων.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας έκαναν περιοδεία ενημέρωσης στα καφενεία σε αγροτικές περιοχές του Αιγίου, καλώντας τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 1 Ιούλη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το υποκατάστημα ΕΛΓΑ Πάτρας.

Χώρος συγκέντρωσης και αναχώρησης από Αίγιο, κόμβος νοσοκομείου και ώρα 9:30πμ. τηλ. επικοινωνίας 6978381424.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr