background img
banner
banner

Συνεχίζονται οι θερινές προβολές στο «Γεώργιος Παππάς»

ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ο «ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ DOWNTON» ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2»!

Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς» με δύο προβολές κάτω από τα αστέρια και θέα τον Κορινθιακό στο φιλόξενο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς». Αυτή την εβδομάδα οι ταινίες θα προβληθούν στον ίδιο χώρο, την Παρασκευή και το Σάββατο. Συγκεκριμένα, οι υπαίθριες προβολές θα συνεχίσουν ως τις 12 Ιουλίου με ταινίες για όλες τις ηλικίες.

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου ο Πάντινγκτον ξανάρχεται μετά από μια εβδομάδα. Η επιστροφή του αξιαγάπητου αρκούδου από το Περού, είναι γεγονός! Ο Πάντινγκτον, μπλέκει σε καινούριες περιπέτειες, στο πολύχρωμο Λονδίνο, ικανές να ταξιδέψουν για μιάμιση περίπου ώρα, τους μικρούς, αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους μας, σε έναν κόσμο μαγικό!! Το Σάββατο 20 Ιουνίου η τηλεοπτική σειρά που αποτέλεσε παγκόσμιο φαινόμενο, μετακομίζει από την μικρή, στην μεγάλη οθόνη του Υπαίθριου Θεάτρου “Γεώργιος Παππάς” καθώς η οικογένεια Κρόουλι, θα προσφέρει μία ξενάγηση, στα άδυτα της αγγλικής αριστοκρατίας!

«Πάντιγκτον 2», μεταγλωττισμένο, Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 21:30

Ο Πάντινγκτον ζει πλέον μαζί με την οικογένεια Μπράουν, ως ισότιμο μέλος της, φέρνοντας έναν ευχάριστο αέρα σε όλη την γειτονιά. Τα γενέθλια της θείας Λούσυ όμως πλησιάζουν και ο Πάντινγκτον βάζει σκοπό να της χαρίσει το ομορφότερο pop up βιβλίο για το Λονδίνο. Για να το καταφέρει, μαζεύει λεφτά καθαρίζοντας τζάμια μέχρι που ένας επίδοξος ληστής κλέβει το πολυπόθητο δώρο. Ένα ανθρωποκυνηγητό μπλεγμένο με κυνήγι θησαυρού ξεκινάει με τον Πάντινγκτον σε καινούργιες περιπέτειες. Σκηνοθεσία: Πολ Κινγκ. Ηθοποιοί: Μπεν Ουίσοου (φωνή), Χιού Γκραντ, Χιου Μπόνβιλ, Ιμέλντα Στόουντον (φωνή), Σάλι Χόκινς, Μπρένταν Γκλίζον.

“Ο Πύργος του Downton”, Σάββατο 20 Ιουνίου στις 21:30

Η άφιξη του Βασιλιά Γεωργίου Ε΄ της Μεγάλης Βρετανίας και της Βασίλισσας Μαίρης, θα σημάνει συναγερμό στον θρυλικό πύργο του Downton, καθώς τα πάντα πρέπει να είναι στην εντέλεια, αν και ο χρόνος είναι περιορισμένος για μια επίσκεψη τέτοιων απαιτήσεων. H δημοφιλής βρετανική σειρά μετά από έξι τηλεοπτικούς κύκλους και αμέτρητα βραβεία- είναι μάλιστα το πρώτο μη Αμερικανικό σήριαλ που έχει αποσπάσει 69 υποψηφιότητες στα Emmy- μετακομίζει στην μεγάλη οθόνη.
Σκηνοθεσία: Μάικλ Ένγκλερ Πρωταγωνιστούν: Τζόαν Φρόγκατ, Μάθιου Γκουντ, Μισέλ Ντόκερι, Μάγκι Σμιθ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ · ΕΞΟΔΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr