background img
banner
banner

Συστράτευση και χορηγοί απασχολούν το Δ.Σ.

ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Η αβεβαιότητα που επικρατεί για το τι θα συμβεί την χρονική περίοδο έναρξης πρωταθλημάτων, έχουν βάλει σε μεγάλες ανησυχίες τις διοικήσεις των σωματείων. Με κρύα καρδιά επιχειρούν να καταστρώσουν τα σχέδια και το πλάνο της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, χωρίς να αποκλείουν τυχόν αναποδιά που θα τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ο βασικός κίνδυνος ελλοχεύει από ενδεχόμενη νέα καραντίνα, και τις μεγάλες συνέπειες που θα την ακολουθήσουν.

Τα άδεια γήπεδα είναι ένα ακόμα θέμα που τρομάζει διοικήσεις, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. Τα παιχνίδια που διεξάγονται τώρα στις μεγάλες κατηγορίες χωρίς φιλάθλους, παρουσιάζουν το ποδόσφαιρο σαν «ανάλατο» άθλημα, μειώνουν την ομορφιά, απομακρύνουν τα κίνητρα.

Το πρώτο «μελανόλευκο» ραντεβού

Από την διοίκηση του Παναιγιάλειου έχει προγραμματιστεί το πρώτο μεγάλο ραντεβού την 1η Ιουλίου, με καλεσμένους ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, χορηγούς. Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία στους παίκτες για ένα «ξεμούδιασμα» κάτω από τις οδηγίες των Μάκη Λελούδα και Αλέξη Σπυρόπουλου, επίσης η σύσφιξη σχέσεων με τους χορηγούς της ομάδας, πριν έρθει η ώρα των αποχαιρετισμών, στο δείπνο που θα κλείσει αυτή την πρώτη «μελανόλευκη» συνάντηση.

Πρόθεση να συνεχίσουν όλοι μαζί

Το σύνθημα της διοίκησης είναι να παραμείνει η ομάδα ως έχει σε κάθε της δραστηριότητα, με κάποιες αναγκαστικές προσθαφαιρέσεις που θα κριθούν απαραίτητες σύμφωνα με τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Οι συζητήσεις με προπονητές και ποδοσφαιριστές θα είναι αυτές που θα κρίνουν το ποιος θα παραμείνει στο «μελανόλευκο» άρμα, εφ’ όσον απαραίτητα θα πρέπει να έχουν επέλθει οι συμφωνίες ανανέωσης.

Κρίνοντας από την διάθεση που παρουσιάζουν αυτή την στιγμή ποδοσφαιριστές και προπονητές, τα πράγματα παρουσιάζονται αισιόδοξα για τον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Πάει για τις 13 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση

Μια ημερομηνία που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την Συνέλευση του Παναιγιάλειου, είναι η 13η Ιουλίου. Η σημερινή διοίκηση μπορεί τότε να βρει μια επίσημη λύση στο ΔΣ, διαφορετικά τα μέλη της θα παραμείνουν στην υποχρέωση να δηλώνουν παράταση στο Πρωτοδικείο.

Μέχρι τότε δεν απομένει τίποτα άλλο στο προσωρινό ΔΣ του Παναιγιάλειου, να αναζητά πηγές οικονομικής στήριξης, σκοπεύοντας να καλύψει το μεγάλο μπάτζετ που κρίνεται απαραίτητο για την συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Απαραίτητη η εξεύρεση οικονομικών πόρων

Τις άμεσες οικονομικές εκκρεμότητες που θα παρουσιαστούν, καλείται να καλύψει το ΔΣ του Παναιγιάλειου, που πολύ σωστά βάζει σε προτεραιότητα τη συγκέντρωση χρημάτων. Από τον ερχόμενο μήνα και περισσότερο τον μεθεπόμενο Αύγουστο, όταν θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για τις ανανεώσεις συνεργασίας, θα χρειαστεί η ύπαρξη ενός ικανού ποσού στο «μελανόλευκο» ταμείο, ώστε να τακτοποιείται το «κλείσιμο» των συμφωνιών.

Το οικονομικό είναι ιδιαίτερα λεπτό θέμα, αφού οι απαιτήσεις της μεγαλύτερης κατηγορίας, η κρίση που δημιουργήθηκε από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να κάνει περισσότερο «σφιχτή» την αγορά, ο κίνδυνος που κρύβεται σε κάθε οικονομικό άνοιγμα, δυσχεραίνει το έργο της διοίκησης.

Γίνεται μια προσπάθεια στον Παναιγιάλειο, ώστε να δημιουργηθεί μια ελεγχόμενη οικονομική κατάσταση με αρχή και τέλος, που θα γνωστοποιεί την οποιαδήποτε πρόθεση, για το μέγεθος της οικονομικής συνεισφοράς από τα μέλη του, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο από τα στάνταρ.

Παράλληλα να περαστεί ένα μήνυμα στους χορηγούς, ότι η Γ΄ Εθνική προβάλλει μεγαλύτερα οικονομικά μεγέθη, βελτιώνοντας πιθανόν το ύψος της χορηγίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr