background img
banner
banner

Τα κολωνάκια της Κλεομένους Οικονόμου

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Το θέμα των προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μονοπωλεί τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου που θα πραγματοποιηθεί στη 1.00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου.

Το θέμα, ως γνωστόν, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια από πολίτες αλλά και αντιδράσεις ως προς τον τοποθέτηση των κολωνακίων στην οδό Μητροπόλεως και από εκπροσώπους δημοτικών παρατάξεων. Μάλιστα, στην σημερινή συνεδρίαση θα συζητηθεί η εγκατάσταση κολωνακίων και στην Κλ. Οικονόμου ώστε να ισχύσει η απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στις εσοχές της Κλεομένους Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη είναι τέσσερα κι αυτά είναι: Λήψη προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας για την εξυπηρέτηση των πεζών και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, λόγω covid-19, μέχρι τις 30-11-2020, Τροποποίηση χρήσεων γης στο Ο.Τ. 695 της επέκτασης σχεδίου πόλης Νικολάου Πλαστήρα, Χορήγηση αδειών παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το έτος 2020 και Αίτημα για κοπή κυπαρισσιού στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Γρίβα στο Αίγιο.

Αποκαταστάθηκε το κάγκελο της σκάλας που οδηγεί στο νεκροταφείο

Εν τω μεταξύ, με μέριμνα του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώργου Γκιώνη, αποκαταστάθηκε το προβληματικό (έως επικίνδυνο) κάγκελο στη σκάλα που οδηγεί μπροστά από την είσοδο του 1ου Νεκροταφείου, ενώνοντας τους δύο παράλληλους δρόμους μπροστά από αυτό.

Η σκάλα, ειδικά στο κάτω μέρος της, διέθετε ένα σκουριασμένο κάγκελο και… ανύπαρκτο σε κάποια σημεία, το οποίο για να διακρίνεται… ενωνόταν με κόκκινη ταινία. Δεν ήταν δυνατόν ωστόσο σε αυτό να στηριχθούν οι ηλικιωμένοι που επισκέπτονται καθημερινά το κοιμητήριο και επιθυμούν να… κόψουν δρόμο μέσω της σκάλας. Ο κ. Γκιώνης φρόντισε να τοποθετηθεί νέο κάγκελο και να βαφτεί, κάνοντας το σημείο ασφαλές αλλά και όμορφο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr