background img
banner
banner

Έσπασαν το αρδευτικό κανάλι στα Ζαχλωρίτικα | ΦΩΤΟ

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ

Σε μία πράξη που γεννά έντονο προβληματισμό για το πώς συμπεριφέρονται κάποιοι όταν δεν αρέσκονται σε μία εξέλιξη, προχώρησαν άγνωστοι τη νύχτα της Δευτέρας 15/6 στην περιοχή των Ζαχλωριτίκων. Φρόντισαν να… καταστρέψουν ένα μεγάλο τμήμα του αρδευτικού καναλιού μέσω του οποίου ποτίζονται οι καλλιέργειες, πράξη που από πολλούς ταυτίστηκε με την αντίθετη άποψη κάποιων ως προς την αναπροσαρμογή των τελών άρδευσης στο πλαίσιο της μεταφοράς αρμοδιοτήτων στη ΔΕΥΑΑ.

Εκδήλωσαν ωστόσο την αντίθεσή τους καταστρέφοντας υποδομές που χρησιμοποιούνται για την άρδευση καλλιεργειών, προκαλώντας πρόβλημα, δεδομένου ότι μέχρι να αποκατασταθεί το κανάλι δεν θα ποτιστούν τα κτήματα που εξυπηρετεί.

Όπως ανέφερε στο protionline.gr ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζαχλωριτίκων Παναγιώτης Μητσόπουλος, ΄΄το αρδευτικό κανάλι σε ένα μεγάλο μέρος του, στη δυτική πλευρά προς το τέλος του χωριού και προς τον Ελαιώνα, βρέθηκε σπασμένο σε μήκος περίπου 300 μέτρων. Επειδή σπάστηκε το τοιχίο δεν είναι εφικτό να συγκρατήσει το νερό. Πρόκειται για το παλιό αρδευτικό δίκτυο το οποίο πλέον διαχειρίζεται η ΔΕΥΑΑ΄΄. Τόνισε ακόμη ότι δεν υπήρχε κάποιο εξάρτημα που θα μπορούσαν να αφαιρέσουν και πως είναι εμφανές ότι το μόνο που ήθελαν ήταν να προκαλέσουν ζημιά.

Να σημειωθεί ότι για το θέμα έχει ενημερωθεί η αστυνομία που διεξάγει έρευνες. Επίσης, από τον πρόεδρο ειδοποιήθηκε και η ΔΕΥΑΑ και εκτιμάται πως θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις μέρες για να αποκατασταθούν οι ζημιές…


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr