background img
banner
banner

Άλυτα προβλήματα στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου του Πανεπιστημίου Πατρών

ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Σε δύο άξονες βασίστηκε η στοχευμένη συνάντηση του προέδρου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπη Παπαδόπουλου με την πρόεδρο του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Παραρτήματος Αιγίου του Πανεπιστημίου Πατρών Ευδοκία Μπίλλη και τον Επίκουρο Καθηγητή Κωνσταντίνο Φουσέκη.

Ο πρώτος άξονας αφορά την επικαιροποίηση των προβλημάτων τόσο κτιριακών όσο και λειτουργικών που είχε διαπιστώσει ιδίοις όμμασι στην επίσκεψη που πραγματοποίησε προεκλογικά, ο πρόεδρος των εμπόρων. Τόσο οι καθηγητές όσο και οι σπουδαστές είχαν μιλήσει για προβλήματα ουσίας που εμπόδιζαν την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος.
Στη νέα συνάντηση ωστόσο διαπιστώθηκε πως τα προβλήματα αντί να λυθούν παρέμειναν και αυξήθηκαν, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου προς τους αρμόδιους φορείς για το ποιο θα είναι το μέλλον του εναπομείναντος τμήματος.

΄΄Φανερά δυσαρεστημένο μάλιστα το προεδρείο, μίλησε για ανυπαρξία του δήμου όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, πλην ορισμένων εξαιρέσεων. Ακόμα μάλιστα περιμένουν να υλοποιήσει η σημερινή δημοτική αρχή τη δέσμευση για περίφραξη του Πανεπιστημίου κάτι που ελπίζουν να πραγματοποιήσει άμεσα, καθώς το ίδρυμα είναι εκτεθειμένο σε διάφορους κινδύνους΄΄, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο δεύτερος άξονας αφορά στην έναρξη ουσιαστικά του ‘’αγώνα’’ του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας για να παραμείνει η δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή στην πόλη και γιατί όχι να έρθουν και νέες σχολές !

Τέλος ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας δεσμεύτηκε για τη δημιουργία εκπτωτικών κουπονιών για τους φοιτητές του νέου ακαδημαϊκού έτους, όπως είχε κάνει και το 2017 επί προεδρίας του, αλλά και ολοκληρωμένου εκπτωτικού οδηγού αγοράς, κάτι που είχε ξεκινήσει αλλά έμεινε στις καλένδες, λίγο πριν την ολοκλήρωσή του, μετά την αποχώρησή του από την τότε διοίκηση. Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, για να αντιστραφεί το κλίμα για το μοναδικό πανεπιστημιακό τμήμα Αιγιάλειας, έχοντας ήδη δρομολογήσει συναντήσεις με τους αρμόδιους για να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις και απαντήσεις όπου χρειάζεται.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr