background img
banner
banner

Ένα χρυσό και δύο χάλκινα για τον ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ στο Πανελλήνιο Κ16!

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ 4Χ200 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσαν για τον ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ οι Πανελλήνιοι Αγώνες στίβου της κατηγορίας Κ16 που έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Μετά το χάλκινο μετάλλιο του Ανδρέα Γεωργίου στο τετραπλούν και την πολύ καλή παρουσία της ομάδας 4χ80 κοριτσιών (Εστα Χριστοπούλου, Ελπίδα Γιαννάδη, Μαρία Παπαπέτρου, Μαρία Κουνινιώτη) με επίδοση 44.90, κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων, την Κυριακή ο Χρήστος Δημητρίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ εμπ. με νέο ρεκόρ συλλόγου 14.27 , ενώ μαζί με την Εστα Χριστοπούλου, την Μαρία Παπαπέτρου και τον Ανδρέα Γεωργίου κατέκτησαν την 3η θέση στη μικτή σκυταλοδρομία 4χ200 με επίδοση 1.46.79 που είναι νέο ρεκόρ συλλόγου. Επίσης η Μαρία Καρόκη με επίδοση 15.10 στα 80μ εμπ,έκανε ατομικό ρεκόρ και πήρε τη 8η θέση. Τέλος ο μικρότερος της παρέας και πολλά υποσχόμενος για το μέλλον, αφού θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία και τα επόμενα δύο χρόνια, Θεοχάρης Τιμοθέου τερμάτισε στα 80μ στην 7η θέση με χρόνο 10.27.

Βέβαια, η κορυφαία αγωνιστική εκδήλωση στίβου για φέτος θα διεξαχθεί, για πέμπτη συνεχή χρονιά, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Αυγούστου με τη συμμετοχή αθλητών και από την Αιγιάλεια.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και Κ23, στο οποίο οι αθλήτριες και οι αθλητές θα αγωνίζονται από κοινού, αλλά σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τελικού και του προκριματικού θα γίνεται ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ κατάταξη, βαθμολόγηση και απονομή επάθλων, για κάθε μία από τα δύο κατηγορίες: ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ και Κ23 ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Το πρωτάθλημα των ανδρών και γυναικών είναι αφιερωμένο στη μνήμη του «ΗΛΙΑ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ», ενώ το Κ23 στη μνήμη του «ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ».
Οι αθλήτριες και αθλητές που θα αγωνιστούν στο ενιαίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και Κ23 στην Πάτρα προκρίνονται από τους Διασυλλογικούς Αγώνες Ανδρών – Γυναικών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr