background img
banner
banner

Έχουν αντικατασταθεί οι καμένοι λαμπτήρες του κέντρου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Το γεγονός ότι γίνεται συντονισμένος έλεγχος και αντίστοιχος προγραμματισμός για την αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων ειδικά στο κέντρο του Αιγίου και την αγορά, επισήμανε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Αιγιαλείας Λεωνίδας Καράμπελας, με αφορμή δημοσίευμα του protionline.gr που μετέφερε τις διαμαρτυρίες του Εμπορικού Συλλόγου για τριάντα καμένες λάμπες σε κεντρικούς δρόμους και συγκεκριμένα στην οδό Κλ. Οικονόμου μέχρι τη συμβολή της με την Μητροπόλεως. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Μάλιστα, η παρατήρηση του Εμπορικού Συλλόγου ήταν πως υποβαθμίζονται έτσι το κέντρο και τα καταστήματα που προσπαθούν να ορθοποδήσουν δεν λαμβάνουν την επιθυμητή γι’ αυτά στήριξη από τον δήμο, με τον πρόεδρο του Συλλόγου να υπενθυμίζει και το γεγονός ότι δεν έτυχαν κάποιας απαλλαγής τελών για το διάστημα που ήταν κλειστά λόγω των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό.

Έχουν μείνει μόνο έξι…

Σε επικοινωνία του με το protionline.gr ο κ. Καράμπελας τόνισε πως την ημέρα δημοσίευσης του εν λόγω άρθρου, ο αριθμός των καμένων λαμπτήρων ήταν πολύ μικρότερος ενώ και αυτοί έχουν πλέον αντικατασταθεί και υπολείπονται μόλις έξι. Συγκεκριμένα, τόνισε: ΄΄Σχετικά με το δημοσίευμα της 23ης Ιουλίου, μετά το υπ’ αριθμ. 15663 29/6/2020 έγγραφο του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, αναφορικά με μεγάλο αριθμό καμένων λαμπτήρων στην οδό Κλ. Οικονόμου στο τμήμα της ανάπλασης, από την Τρίγωνη Πλατεία ως τη συμβολή της με τη Μητροπόλεως και την Ερμού και συγκεκριμένα 30 λαμπτήρων, πραγματοποιήθηκε αυτοψία και διαπιστώθηκε ότι οι καμένοι λαμπτήρες στο προαναφερόμενο τμήμα ανέρχονταν σε 16΄΄. Επιπλέον, ανέφερε: ΄΄Ήδη δε την 15η Ιουλίου έγινε αποκατάσταση του μεγαλύτερου αριθμού των βλαβών από αρμόδιο συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας, ενώ την 23η Ιουλίου οι εναπομείναντες λαμπτήρες προς αντικατάσταση ανέρχονταν σε 6΄΄.

Τέλος, ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου ξεκαθάρισε πως η υπηρεσία του επιλαμβάνεται των βλαβών που παρουσιάζονται σε λαμπτήρες του δήμου και όχι σε αυτούς που έχουν τοποθετήσει οι καταστηματάρχες για να φωτίζουν βιτρίνες ή επιγραφές…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr