background img
banner
banner

Αιτήσεις για προσλήψεις στην πυροσβεστική (προκήρυξη)

Η πυροσβεστική προκηρύσσει διαγωνισμό για την πρόσληψη δώδεκα (12) ιδιωτών χειριστών στα Ε/Π τύπου AS-332 και BK – 117 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για το χειρισμό των ελικοπτέρων της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος (Υ.Ε.Μ.Π.Σ.). Η διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται τουλάχιστον σε δώδεκα (12) μήνες και μπορεί να παραταθεί τέσσερις (4) κατ` ανώτατο όριο φορές χωρίς όμως να υπερβεί τους εξήντα (60) μήνες σε συνολικό χρόνο διάρκειας της απασχόλησης.

Η παράταση χορηγείται ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος κατόπιν οικείας εισήγησης του Διοικητή της Υ.Ε.Μ.Π.Σ., σε περίπτωση υφιστάμενων υπηρεσιακών αναγκών που επιβάλλουν την παράταση και εφόσον το υπάρχον μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό δεν επαρκεί ή δεν συγκεντρώνει τα απαιτούμενα, σύμφωνα με τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας της Υ.Ε.Μ.Π.Σ., τυπικά προσόντα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή από 06-07-2020 μέχρι και 14-07-2020, τις εργάσιμες
ημέρες, από ώρα 09.00’ μέχρι 14.00’ στην Επιτροπή Επιλογής του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Δ΄ της παρούσας [Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, Μουρούζη 4, Αθήνα Τ.Κ. 106 74, Αίθουσα Συσκέψεων Α.Π.Σ. (ισόγειο)].

Η αίτηση συμπληρώνεται σε ειδικό έντυπο, που χορηγείται από την Επιτροπή Επιλογής και σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, εκτυπώνεται από τον υποψήφιο η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση από την ιστοσελίδα του
Πυροσβεστικού Σώματος (www.fireservice.gr ).

Η αίτηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου και πρέπει να είναι καθαρογραμμένη χωρίς διορθώσεις και σβησίματα. Αν η αίτηση έχει διορθώσεις ή σβησίματα απορρίπτεται.
Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής της αίτησης συμμετοχής, για το εμπρόθεσμο της αίτησης λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr