background img
banner
banner

Ανακοίνωσε Ψυχογιάννη στον «πάγκο» του ο Φοίνικας / Ζήρια

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τελικά στον Φοίνικα / Ζήρια, έγινε αυτό που είχε τονιστεί από την διοίκηση στο πρώτο ραντεβού που είχε με τους παίκτες, όταν και είχε δώσει προτεραιότητα στην επιλογή του Νίκου Ψυχογιάννη για τον πάγκο της ομάδας. Το γεγονός ότι είχε γίνει αποδεκτός από όλους τους ποδοσφαιριστές, ήταν αρκετό για τη διοίκηση να πάρει την οριστική απόφαση για την συνεργασία της με τον έμπειρο και έμπιστο από την προηγούμενη συνεργασία, Νίκο Ψυχογιάννη. Παράλληλα δόθηκε τέλος σε φήμες που ήθελαν κάποια άλλα ονόματα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Ο νέος προπονητής ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με το υπάρχον έμψυχο υλικό, ανιχνεύοντας το μέγεθος του ρόστερ σε όλες τις γραμμές της ομάδας, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις με παίκτες που συνεργάστηκαν παλαιότερα με τον Φοίνικα / Ζήρια.

Σε εγρήγορση και το ΔΣ

Από την ερχόμενη εβδομάδα, τα διοικητικά στελέχη στον Φοίνικα / Ζήρια, θα ξεκινήσουν μια μεταξύ τους σειρά επαφών, δρομολογώντας λύσεις στα θέματα που ‘’καίνε’’. Θετικό είναι ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα και ο Τάκης Παναγόπουλος, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του οποίου, τον κρατούν μακρυά από το ΔΣ και την ομάδα.

Όπως είχε τονιστεί στην πρόσφατη συνάντηση ΔΣ και ποδοσφαιριστών, η διοίκηση εκτιμά ιδιαίτερα το επίπεδο και το ήθος των παιδιών, ενώ υπάρχουν παίκτες που δεν θέλουν να αποχωριστούν την ομάδα. Αναφέρθηκε μάλιστα σαν παράδειγμα ο Τάκης Ασημακόπουλος που συμπληρώνει 9 χρόνια συνεργασίας.

Μεταξύ άλλων είχε τονιστεί από τα διοικητικά μέλη: «Σημαντικό είναι για μας να μην κοιτάζουμε το σήμερα και το περιστασιακό, να αποφεύγουμε συμφωνίες ενός χρόνου. Έχουμε σχηματίσει μια αγαπημένη παρέα, τα παιδιά είναι συναισθηματικά δεμένα μεταξύ τους, το κίνητρό τους είναι να χαίρονται το ποδόσφαιρο και τις αγαθές σχέσεις τους.»

Για να προστεθεί τώρα η οριστική συμφωνία με τον Νίκο Ψυχογιάννη

«Προπονητής μας θα είναι ο Νίκος Ψυχογιάννης, στον οποίο αναγνωρίζουμε την αγάπη που τρέφει για το σωματείο μας, την εμπειρία και την σκληρή δουλειά που τον χαρακτηρίζει για να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική, για να συμπληρώσει την μεγάλη μας παρέα».

Σε πολύ καλή κατάσταση το γήπεδο Ζήριας

Εντωμεταξύ σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο της Ζήριας. Ο αγωνιστικός χώρος αφήνει υποσχέσεις για τη νέα σεζόν και αισιοδοξία στον Φοίνικα / Ζήρια, που στο προηγούμενο πρωτάθλημα αναζητούσε γήπεδα για να εκτελέσει τις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Από τα σωματεία της Β΄ κατηγορίας, ο Φοίνικας / Ζήρια βρίσκεται στην πρώτη επιλαχούσα θέση, για την κατάληψη ενδεχόμενης ορφανής θέσης, αν για παράδειγμα κάποια ομάδα από την Α΄ κατηγορία δεν θελήσει να δηλώσει συμμετοχή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr