background img
banner
banner

Αποφεύχθηκε μια ακόμη αυτοκτονία…

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Πλούσιο είναι το χθεσινό αστυνομικό δελτίο για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. άνδρες της οποίας, σε διάστημα μόλις πέντε ημερών, κατάφεραν να συμβάλλουν ώστε να αποφευχθεί κι άλλη αυτοκτονία! Επίσης, προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, σε διαφορετικές περιπτώσεις, εις βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Χθες το πρωί, από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις με σύνολο φυλάκισης πεντέμισι χρόνων για διακεκριμένες κλοπές. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη γυναίκα Ρομά επίσης με τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για 42 μήνες φυλάκισης που της είχαν επιβληθεί, για κλοπές και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μετά από δίωρη αναζήτηση εντοπίστηκε κοντά σε γκρεμό…

Εν τω μεταξύ, χθες το απόγευμα σήμανε… συναγερμός όταν το Τμήμα Ασφαλείας ειδοποιήθηκε πως άνδρας έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας. Η ειδοποίηση προήλθε από τη σύζυγό του η οποία ειδοποίησε έντρομη την αστυνομία αφού προηγουμένως είχε λάβει μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο από τον σύζυγό της που την ενημέρωνε για την πρόθεσή του να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Σημειωτέον ότι ο άνδρας είναι από την περιοχή της Τράπεζας Δ.Ε. Διακοπτού, οπότε και εκεί επικεντρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Μετά από αναζήτηση δύο ωρών, ο άνδρας 60 ετών, εντοπίστηκε σε δασική έκταση πιο πάνω από το χωριό του, βρισκόμενος μάλιστα κοντά σε γκρεμό. Οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να τον μεταπείσουν για να επιστρέψει στους οικείους του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr