background img
banner
banner

Α.Ε. Αιγίου – Σελέστε 2017 σε φιλικό κοινωνικού χαρακτήρα | ΦΩΤΟ

Άλλη μία Αθλητική και Πολιτιστική Εκδήλωση, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) στο Γήπεδο της Ν. Πλαστήρα στο Αίγιο. Η Σελέστε # Equal Team, φιλοξενήθηκε σε έναν Αγώνα Κοινωνικού χαρακτήρα, από τον Ιστορικό Σύλλογο της Α. Ε. Αιγίου. Έγινε ένα πολύ ωραίο και δυνατό φιλικό ματς, όπου νικητές ήταν το Ποδόσφαιρο και ο Πολιτισμός. Ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος και η Μικτή Ομάδα Επίλεκτων Σελεστε 2017 # Equal Team, ευχαριστούν ιδιαίτερα και δημόσια:

1) Την Α. Ε. Αιγίου, για την Πρόσκληση, την άριστη Φιλοξενία, και το Φιλικό Πνεύμα μέσα στο οποίο διεξήχθη η αναμέτρηση.

2) Τους εκλεκτούς φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες, Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Αγρίνιο, και συμμετείχαν με Αντιπροσωπεία τους στον αγώνα.

3) Εκφράζουν τη λύπη τους, για τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της Α. Ε. Αιγίου, του φίλου Βασίλη Καλδίρη, ο οποίος πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ αλλά ατυχώς, τραυματίστηκε στο γόνατο. Του εύχονται καλή ανάρρωση και καλή επιστροφή στην Υπηρεσία του και στα Γήπεδα.

4) Συγχαίρουν την Α. Ε. Αιγίου, διότι επανήλθε δριμύτερη στα Γήπεδα, τόσον με την Ενεργή Ομάδα της, όσον και με μια πολύ αξιόλογη Ομάδα Παλαιμάχων. Της εύχονται καλή συνέχεια, και δηλώνουν, ότι η Σελέστε θα σταθεί με όλους τους τρόπους συνοδοιπόρος, σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια.

* Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε τραπέζι στο καινούργιο Εστιατόριο-Μεζεδοπωλείο “ Το Υπόστεγον”, στη Ροδοδάφνη Αιγίου, του παλιού παίκτη του Παναιγιαλείου, και νυν μέλους στη Σελέστε, του γνωστού Σεφ Βαγγέλη Μαγκανιώτη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr