background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: “Τέλος εποχής” για τον Βασίλη Αναστασόπουλο

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝ ΟΨΕΙ PRE LEAGUE

Μετά από 26 ολόκληρα χρόνια στη σάλα ως παίκτης, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Α.Ο. Αιγιαλέων και το λίμπερο της ομάδας από το 2013 μέχρι σήμερα, αποφάσισε να “κρεμάσει τα παπούτσια του” έχοντας εκπληρώσει και τον στόχο της PreLeague παρέα με τους συμπαίκτες του. Ο 39χρονος Βασίλης Αναστασόπουλος (κεντρική φωτό), μπορεί από τη νέα σεζόν να μην ανήκει πια στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας, όμως θα συνεχίσει με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ζήλο το προπονητικό του έργο στο γήπεδο των Καμαρών, πάντα με τη στήριξη του σωματείου.

“Ο Α.Ο. Αιγιαλέων χρωστά πάρα πολλά στο Βασίλη για τη σκληρή του δουλειά και την πολύτιμη βοήθειά του. Βασίλη, το “ευχαριστώ” είναι λίγο για ό,τι έχεις προσφέρει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, που ευχόμαστε να ήταν το ίδιο όμορφα και για σένα όσο ήταν για εμάς! Σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη, για να συνεχίσεις να μεταλαμπαδεύεις την αγάπη σου για το βόλεϋ στα μικρά (και μη) λιοντάρια μας! Το σωματείο έχει ανάγκη ανθρώπους σαν εσένα, keep it up!!” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας.

O σχεδιασμός όμως της ομάδας συνεχίζεται και μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Coach Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ανανέωσαν μέχρι στιγμής έξι παίκτες που τα τελευταία χρόνια αποτελούν τον “κορμό” του Α.Ο. Αιγιαλέων και έχουν καθοριστική συμβολή στην ανοδική πορεία του. Πρόκειται κατά σειρά για τον Σωτήρη Βλαχοστάθη, τον αρχηγό Κωνσταντίνο Βασιλάκο, τον Γιάννη Χασάπη, τον Γιώργο Σύρο, τον Κοσμά Κοσμά και τον Ανδρέα Δασκαλόπουλο. Αντίθετα, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Δημήτρης Νανόπουλος ο οποίος στη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στον Άρατο Κιάτου.

Η διοίκηση τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και τον αποχαιρέτησε με της εξής ανακοίνωση: “Ήρθε η ώρα για την πρώτη αποχώρηση… Για τη σεζόν 2020-21, ο νεαρός ακραίος Δημήτρης Νανόπουλος, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρατο Κιάτου. Ο Α.Ο. Αιγιαλέων τον ευχαριστεί για την προσφορά του τη χρονιά που πέρασε, και του εύχεται καλή συνέχεια κοντά στον έμπειρο πατέρα του, που θα είναι και προπονητής του τη νέα χρονιά! Δημήτρη, σου ευχόμαστε πολλές πολλές επιτυχίες και ελπίζουμε στο μέλλον να διασταυρωθούν ξανά οι δρόμοι μας!”

Οι 12 ομάδες της νέας κατηγορίας

Η δημιουργία της Pre-League Ανδρών είναι γεγονός και με τις 12 ομάδες, που είχαν δικαίωμα συμμετοχής, παρούσες. Οι ομάδες (6 βορρά και 6 νότου) που δήλωσαν συμμετοχή μέχρι τις 7 Ιουλίου που έληγε η προθεσμία, χωρίζονται ως εξής:

Α΄Ζώνη: ΑΕΚ, ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80, ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ, ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Β’ Ζώνη: ΑΣ ΑΘΛΟΣ, ΑΣ ΑΡΗΣ, ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΜΓΣΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr