background img
banner
banner

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Προκαταβάλλεται το κόστος διαιτησίας

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ

Εκτός των άλλων, η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ξεκαθαρίζει πως η διαιτησία προπληρώνεται του αγώνα, διαφορετικά ακολουθούν μπελάδες. Συγκεκριμένα η γηπεδούχος ομάδα οφείλει να έχει καταβάλλει το σύνολο κόστους διαιτησίας πριν την έναρξη του αγώνα. Στην αποζημίωση αυτή εκτός από το κόστος των διαιτητών, ακόμα περιλαμβάνεται η χιλιομετρική μετακίνηση και διαμονή διαιτητή, βοηθών, παρατηρητή διαιτησίας και παρατηρητή αγώνα.

Αν το γηπεδούχο σωματείο ξεφύγει από αυτή την υποχρέωση, του επιβάλλεται πρόστιμο 1500 ευρώ, μηδενισμός (0-3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας), ενώ θα χάνει το δικαίωμα για ορισμό ενός επόμενου αγώνα, αν δεν έχει καταθέσει στην διοργανώτρια το πρόστιμο και τα έξοδα διαιτησίας.

Συμπέρασμα: Στο φετινό πρωτάθλημα δεν παίζουμε με τη διαιτησία.

Ένα ακόμα θέμα που αφορά την διαιτησία, είναι ότι σύμφωνα με κριτήρια της ΕΠΟ, θα υπάρχει δυνατότητα ορισμού και 4ου διαιτητή, όπου η Επιτροπή της ΕΠΟ θεωρεί απαραίτητο.

Μέχρι τις 31 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής – Πως και πότε αναπληρώνονται οι ομάδες που δεν δηλώνουν

Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα πρέπει εγγράφως να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 3 μ.μ. Ομως σε περίπτωση που μία ομάδα-πρωταθλητής μίας Ενωσης δεν δηλώσει συμμετοχή έως στις 31 Ιουλίου, τότε η επιλαχούσα ομάδα που έχει δικαίωμα να την αντικαταστήσει, μπορεί να υποβάλει δήλωση συμμετοχής έως την Τρίτη 4 Αυγούστου στις 3.30 μ.μ. Εάν δεν δηλώσει συμμετοχή η πρώτη επιλαχούσα ομάδα, τότε μπορεί να αντικατασταθεί από δεύτερη επιλαχούσα ομάδα, η οποία θα την αντικαταστήσει και θα μπορεί να υποβάλει δήλωση συμμετοχής έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 3 μ.μ.

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά. Συγκεκριμένα με παράβολο 500 ευρώ, βεβαίωση μη οφειλής από την ΕΠΟ και τις ΕΠΣ, συνυποσχετικό διαιτησίας / δήλωση υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο του ομάδας περί της ανεπιφύλακτης αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων FIFA, UEFA και ΕΠΟ, νόμιμα επικυρωμένη δήλωση συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR), συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από το κάθε μέλος του ΔΣ της ομάδας σωματείου, η οποία πρέπει να είναι νόμιμα επικυρωμένη. Όπως τονίζεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος χωρίς την υποβολή των δικαιολογητικών καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή!

Η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας κρίνει το μέλλον του ΠΓΣ

Πλησιάζει η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου. Την ερχόμενη Δευτέρα τις 18:30 στον υπαίθριο χώρο του κυλικείου του Δημοτικού Σταδίου, θα γίνει γνωστό αν υπάρξει κάτι …δυνατό, που θα αλλάξει τα πράγματα στο ΔΣ και στην προσωρινή «μελανόλευκη» διοίκηση.

Τα χρονικά περιθώρια απαιτούν να ξεκαθαριστεί το διοικητικό τοπίο, αφού μέχρι τέλος τρέχοντος θα πρέπει να έχει κατατεθεί η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα.

Μοναδικό ενδιαφέρον είχε εκδηλωθεί από την οικογένεια Παπαπέτρου, που δεν αποκλείεται να επιστρέψει, καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση για την ανάληψη της ομάδας, ή την προσθήκη μελών της, στα υπάρχοντα της προσωρινής διοίκησης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr