background img
banner
banner

Γούτος: «Με τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων για τα σκουπίδια…

… Ο Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ»

Η Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» του Χρήστου Γούτου, με αφορμή το δημόσιο ισχυρισμό του Δημάρχου κ. Καλογερόπουλου, ότι η επιστολή των 22 Δημοτικών Συμβούλων της Μειοψηφίας (σχετικά με τις αποπληρωμές τιμολογίων του Δήμου Αιγιάλειας) επέφεραν «περιορισμό της μεταφοράς απορριμμάτων στην Κοζάνη», σημειώνει τα παρακάτω:

«Η αδυναμία του κ. Καλογερόπουλου, να σεβαστεί – έστω – την άποψη της Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη διασφάλιση της τήρησης της νομιμότητας στη λειτουργία του Δήμου, τώρα μετατράπηκε σε ψεύδος. Ο δημόσιος ισχυρισμός του, ότι η ενέργεια αυτή των 22, οδήγησε σε αδυναμία μεταφοράς των απορριμμάτων στην Κοζάνη, δεν είναι αληθής.

Μετά από επικοινωνία που είχε ο κ. Γούτος με τους υπεύθυνους της εταιρείας που διαχειρίζεται τη Μονάδα της Κοζάνης, προκύπτει ότι η ανακοπή της μεταφοράς της εναπομείνασας ποσότητας 2.000 τόνων , ΔΕΝ οφείλεται σε οικονομικούς λόγους, δηλαδή αδυναμίας πληρωμής εκ μέρους του Δήμου Αιγιάλειας.

Η δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων, από τον κ.Καλογερόπουλο, ξεπερνά τα όρια της σοβαρότητας του θεσμικού ρόλου του δημάρχου. Είναι φανερό ότι θέλει να μεταφέρει τις ευθύνες, που έχει ως Δήμαρχος, στη Μειοψηφία.

Ο κατήφορος δεν είναι ο ενδεδειγμένος δρόμος γι αυτόν, αλλά ο ανήφορος της επίλυσης του προβλήματος με τα σκουπίδια, τον οποίο καλείται να διαβεί, οδηγώντας τον Δήμο στη λύση που υποσχέθηκε προεκλογικά, αλλά μετεκλογικά έχασε το δρόμο!

Ως υπεύθυνη Δημοτική Παράταξη, είμαστε εδώ για του θυμίζουμε το δρόμο της ευθύνης και των υποχρεώσεών του απέναντι στην κοινωνία, τις οποίες, όσο κι αν θέλει να αποποιηθεί, η θέση του τις επιβάλλει».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr